Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Προς AlphAntenna. (Είστε) Εκτός τόπου και χρόνου


 Τέτοια ρεπορτάζ που μπουμπουνάτε για την ανεργία είναι τουλάχιστον εξοργιστικά. Για να μην πούμε, επικίνδυνα! Και αναφερόμαστε στο χθεσινό τους δελτίο όπου έστειλαν μια κάμερα σε ηλιόλουστη παραλία της Αττικής, εντόπισαν άνεργους να χαζολογούν και κατέληξαν όμορφα και τρισχαριτωμένα στο συμπέρασμα ότι είναι στην κοσμάρα τους, δεν ψάχνουν, δεν τρέχει τίποτα, δεν… δεν… δεν…!

Timing που σκοτώνει
Τα sorry μας, αλλά δεν είμαστε ανεκτικοί ως viewers σε τέτοια ρεπορτάζια τις μέρες που διανύουμε! Με... την ανεργία να έχει βαρέσει κατακούτελο κόκκινο και αυτά που προμηνύονται να είναι ακόμα πιο τραγικά… και η Κάντζα what; Μας δουλεύει; Κοιτάει και την άλλη οπτική; Την ποια; Ότι δεν υφίσταται το huge πρόβλημα και πάει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις; Ιδέα μας είναι ότι ο κόσμος χάνει δουλειές και δεν έχει λεφτά; Στον ήλιο μοίρα; Απιστεύτου η προσέγγιση τους!

Χάιντε γιατί δεν είναι να αστειεύεσαι με αυτά
Με την ευκαιρία να πούμε και ένα congratulations στον Σπύρο Χαριτάτο που προφανώς με αφορμή το παραπάνω στιγμιότυπο – λογικά το συγκεκριμένο δελτίο φωτογράφιζε – εξέφρασε την οργή του today για τα συμπεράσματα που αυτό έβγαζε, που τους ξεφτίλιζε επειδή διασκέδαζαν και στη συνέχεια παρότρυνε όλους τους άνεργους να ξεχύνονται κάθε μέρα στις παραλίες, να βγαίνουν να κυκλοφορούν, αρκεί να μην κάθονται στο σπίτι, να πέφτουν σε κατάθλιψη και κάποιοι μέχρι και που αυτοκτονούν. Σωστόις ο presenter!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου