Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Οι κομματικοί "νεάντερταλ" και οι πολιτικοί υπερασπιστές τους.

Ο Γενικός Επιθεωρήτης Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής συνέταξε ένα πόρισμα για τις οικονομικές ατασθαλίες  στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Μέλος του ίδιου συνδικαλιστικού φορέα και ο κος Ρίζος Ρίζος, τον οποίο η έρευνα της «Ζούγκλας» τον εμφάνιζε να αγοράζει βίλες στο Πανόραμα της Βούλας και να χορηγεί δάνεια.
Προφανώς τα παραπάνω δεν αρκούν για να συγκινηθεί η Δικαιοσύνη του κου Καστανίδη και ν ασχοληθεί με την Κόπρο του Αυγεία στη περίφημη ΓΕΝΟΠ που...
κουνάει με τσαμπουκά το δάχτυλο στους πολίτες και απειλεί να βυθίσει τη χώρα στο σκοτάδι.
Την Παρασκευή το πρωί, την ώρα που βρισκόταν στην Αθήνα ο Ρενέ Όμπερμαν επικεφαλής της Deutsche Telecom, κάτι  «νεάντερταλ» συνδικλιστές  του ΟΤΕ, από εκείνους που εξακολουθούν να λαμβάνουν αυξήσεις «παλαιότητος» με τις περίφημες «κλίμακες» -της εποχής που ο διαπλεκόμενος ΟΤΕ ανήκε εξ ολοκλήρου στο Δημόσιο και για να βάλεις τηλέφωνο έπρεπε  να έχεις υπουργικό μέσο-έκλειναν την  λεωφ. Κηφισίας.
Πέρασε μιάμιση ώρα κι αφού τα νεύρα των συμπολιτών τους οδηγών είχαν γίνει κουρέλια αποφάσισαν να την παραδώσουν ξανά στη κυκλοφορία.
Αυτή η Ελλάδα των  κρατικοδίαιτων κηφήνων είναι δημιούργημά σας κε Παπανδρέου και κε Σαμαρά.
Αυτή η Ελλάδα δεν μας αξίζει. Αυτή την Ελλάδα κανείς  από τους δυο σας δεν μπορεί να την αλλάξει γιατί  αμφότεροι είστε παιδιά αυτής της άρρωστης κρατικοδίαιτης ιδεολογίας.
Σας παρακολουθούμε μήνες τώρα ν αναζητείτε τρόπους να μετονομάσετε τις  αναγκαίες απολύσεις  εκείνων από του δημοσίους υπαλλήλους που είναι μη χρήσιμοι, διεφθαρμένοι και περασμένης τεχνολογίας.
Ο Σαμαράς κάνει λόγο για εφεδρία-θα κάθονται σπίτι τους και θα τους πληρώνουμε-και οι περισσότεροι υπουργοί σπεύδουν να πάρουν το μέρος  και να εκφράσουν  συμπόνια στους κομματικούς στρατούς των δημοσίων υπαλλήλων.
Α, να χαθείτε υποκριτές, δολοφόνοι της αξιοπρέπειάς μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου