Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Γίγαντας ο Κουρής! Υπάλληλοί του και οι “αν τιστασιακοί” Θύμιος Καλαμούκης – Αποστόλη ς Μπαρμπαγιάννης (Ελληνοφρένεια)!

Ellinofreneia-88.jpgΣτό δρόμο που χάραξαν ο Παύλος Τσίμας, ο Δημ. Δανίκας, η Μαρία Δαμανάκη και οι δημιουργοί της “Ελληνοφρένειας”, Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης.
Διαβάζουμε λοιπόν πως οι “επαναστάτες” του Νέου Φαλήρου, με το που διέκοψαν την συνεργασία τους με τον ΣΚΑΙ, έσπευσαν να τα βρουν με τον “Real FM”!
Δεν έδωσαν στον εαυτό τους, ούτε το απαραίτητο διάστημα μιας ανάπαυλας που θα τους επέτρεπε να σκεφθούν και να πάρουν αποφάσεις με ψυχραιμία και σύνεση.
Ο ...
φόβος της ανεργίας δεν μπορεί να είναι άλλοθι για “βουλιμικές” κινήσεις που κάθε άλλο παρά ταιριάζουν στο προφίλ της “Ελληνοφρένειας”.
Προφανώς κάθε επανάσταση έχει την τιμή της.
Από αυτή την άποψη η στάση τόσο του ταλαντούχου “Πιτσιρίκου”, όσο και του Άρη Χατζηστεφάνου, είναι πολύ πιο συνεπής με τα πιστεύω τους…

Από την Σοφία Παπαδοπούλου (άνεργη)

Σχόλιο ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΚΕΜΠΕΡ,ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΚΩΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ…
ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΤΗΣ TV… ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ…..
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ….Ο ΧΛΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ….
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!

 


Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου