Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Οι τσολιάδες περισσότεροι από τους τουρίστες.



Σεβαστό το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, αλλά όχι η κατάχρηση  όπως κάνει  το κίνημα του ΠΑΜΕ. Αν ισχύουν οι φήμες από τις κακές (δεξιές) γλώσσες ότι τα περισσότερα μέλη του έχουν την πολυτέλεια να συμμετάσχουν συχνά πυκνά στις πορείες διαμαρτυρίας, γιατί "εργάζονται" στο Δημόσιο, τότε υπάρχει ΘΕΜΑ κατανόησης.
Αναφερόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες που περιμένουν πως και πως το καλοκαίρι, για  να βγάλουν τα σπασμένα (των γνωστών αγνώστων) του Χειμώνα,  από τους ξένους τουρίστες. Όταν όμως οι φραγκάτοι ξένοι κλείνουν...
δωμάτια στη Μεγάλη Βρετανία , και για να πάνε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο πρέπει να περπατήσουν με τις βαλίτσες τους από το Ζάππειο (όπου τους άφησε το ταξί) επειδή ΠΑΛΙ το κέντρο είναι κλειστό,  τότε εκτός από βρίσιμο, βγάζουμε μόνοι μας τα ματάκια μας.
Εντάξει  αγνοήστεσύντροφοι τους ντόπιους, έχουν συνηθίσει διαχρονικά την ταλαιπωρία, αλλά τουλάχιστον όταν έρχεται πατημένο το ασθενοφόρο (και  με την σειρήνα του να ουρλιάζει), κάντε λίγο στην άκρη να περάσει. Ξέρετε (όπως με την περίπτωση του Γλέζου) και οι αριστεροί αρρωσταίνουν.


P.s. Ο τσολιάς με την ροζ φούστα είναι παραπλανητικός. Χαλαρώστε αδέλφια έρχονται δύσκολες μέρες για τους αδύνατους
(μισθολογικά)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου