Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Όψιμη ευαισθησία, επιλεκτική μνήμη.

Δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΛΑ.Ο.Σ.



Προκόπης Παυλόπουλος και Κώστας Καραμανλής, όταν ο πρώτος ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την Ελλάδα για την εγκατάστασή τους.

«Βρε καλώς τα παιδιά»! Αυτό έχουμε να πούμε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Δαβάκη και Γρηγόρη Αποστολάκο και τους λοιπούς παρατρεχάμενους κομματάρχες και ανθυποπολιτικάντηδες στη Λακωνία, που έσπευσαν τάχα να ... διαμαρτυρηθούν έντονα για την επιλογή της Σπάρτης, μόνη πόλη της Πελοποννήσου, για δημιουργία «Κέντρου Κράτησης Μεταναστών», από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ποντάροντας στην «κοντή μνήμη» των πολύπαθων Λακώνων συμπατριωτών μας.
Προφανώς η...
δημιουργία του Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών που δημιούργησε η κυβέρνησή του κόμματός τους στη Σπάρτη, με πολύτιμα χρήματα μάλιστα από εθνικούς πόρους (200.000 ευρώ), Κέντρο που εγκαινίασε - υπό τα θερμά τους χειροκροτήματα - τον Αύγουστο του 2008 ο αρμόδιος υπουργός της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, δεν τους έκανε να λειτουργήσουν με την ίδια ταχύτητα και ευαισθησία. Δηλαδή για να ακριβολογούμε τότε έκαναν την πάπια, όπως λέει ο λαός μας! Ούτε κι ακούσαμε τη φωνή τους όταν ο ίδιος ανεκδιήγητος και ανερμάτιστος (τότε) υπερυπουργός έλεγε στα τηλεοπτικά κανάλια για τους λαθρομετανάστες ότι «τους ευχαριστούμε που επιλέγουν την Ελλάδα για την εγκατάστασή τους, αυτοί γονιμοποιούν τον πολιτισμό μας» κ.λπ. αρλούμπες Συριζαίικου τύπου!
Απλά πράγματα: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χέρι-χέρι δεκαετίες τώρα κατεδαφίζουν τη χώρα σε όλους τους τομείς και με τις επιλογές τους «πετάνε στο χαντάκι» όλο και περισσότερους Έλληνες πολίτες, για τους οποίους δεν νοιάζονται ούτε στο μισό, ούτε στο δέκατο της έγνοιας τους για φροντίδες, διευκολύνσεις και παροχές στους λαθρο-εποίκους που ορδές καταφτάνουν για να κάνουν μαρτυρική την δική μας ζωή σε πόλεις και χωριά.
Τα υπόλοιπα τούς τα λέμε στο Δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής μας Επιτροπής με ημερομηνία 6 Αυγούστου 2008 (την οποία παραθέτουμε αυτούσια). Γιατί εμείς δεν διαθέτουμε επιλεκτική μνήμη, ούτε όψιμη «ευαισθησία». Γιατί εμείς δεν υποτιμούμε τη νοημοσύνη των συμπατριωτών μας. Γιατί για μας ο Έλληνας είναι ο ανεκτίμητος «πλούτος» της Πατρίδας μας, κι αυτός ο «πλούτος» όχι μόνο δεν αξιοποιήθηκε ποτέ στις τελευταίες δεκαετίες, αλλά αντιμετωπίζεται εχθρικά και σχεδόν ρατσιστικά από το ασύστολο κράτος - των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - το άθλιο αυτό κράτος που το «κατήντησαν παλιοψάθα των ατίμων» (για να θυμηθούμε και τον Μακρυγιάννη). Κι αυτό οφείλουμε άμεσα να το τελειώσουμε!
Εδώ και τώρα, κατάργηση του Κανονισμού «Δουβλίνο ΙΙ» σύμφωνα με την πρόταση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Εδώ και τώρα, απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και σφράγισμα των συνόρων μας.

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. Λακωνίας του ΛΑ.Ο.Σ. για το Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών το 2008
http://www.e-grammes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου