Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Στη Σκόπελο η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα

Στη Σκόπελο θα διεξαχθεί φέτος η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου (Δ.Ι.Ε.Β.Α.)(κλικ) μαζί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο διάστημα 6-13/08/2011.
Οι συμμετοχές των Σκαφών αναμένεται να είναι πάνω από πενήντα με τον αριθμό των πληρωμάτων να ξεπερνά τα πεντακόσια (500) άτομα.
O Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας και η Επιτροπή Ανοιχτής Θάλασσας, με τη βοήθεια του τοπικού Ομίλου Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. και του Ι.Ο.Β.Α.Θ. έχουν ξεκινήσει από νωρίς τις προετοιμασίες, για να πετύχουν μια εξαιρετική διοργάνωση τόσο...
σε θάλασσα, όσο και στεριά, όπου με την Υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις.
Οι ρίζες της Διοργάνωσης επιστρέφουν στη γενέτειρά της, καθώς ο θεσμός ξεκίνησε το 1978 από το νησί μας, για κάποια χρόνια απομακρύνθηκε και επέστρεψε το 1998 και το 1999. Η έδρα του μεταφέρθηκε ξανά στη Χαλκιδική για τα επόμενα χρόνια και φέτος η επιστροφή του είναι η ιδανική ευκαιρία για τη διατήρηση της έδρας του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στο νησί της Σκοπέλου.
Το γεωγραφικό πλεονέκτημα του συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις να υπάρχουν συμμετοχές απ’όλη την Ελλάδα.
Ας αγκαλιάσουμε τη διοργάνωση αυτή με θέρμη και ας φροντίσουμε όλοι για μια αξέχαστη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου