Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Υπερ-παραπλάνηση στις συσκευές Όζοντος κάθε 10 λεπτά!

Από www.adena.gr
Χθες στην ανάρτηση

"Υπερβάσεις των ορίων ασφαλείας στο Όζον (Ο3)"
στο φωτοχημικό νέφος του Λεκανοπεδίου, θέσαμε ένα απλό ερώτημα. Ποια η διαφορά του Όζοντος που παράγουν οι συσκευές Οζονοθεραπείας που διαφημίζονται καταιγιστικά στην τηλεόραση, από τον επικίνδυνο ατμοσφαιρικό Όζον που απειλεί την υγεία των κατοίκων της Αττικής ?
Φυσικά δεν περιμέναμε από τους εμπόρους ψεύτικης ελπίδας να μας απαντήσουν, αλλά από κάποιο... αρμόδιο, που πληρώνεται να προστατεύει τους καταναλωτές από ασυνείδητους τσαρλατάνους. Γιατί όποιος έχει τηλεόραση, έχει παρατηρήσει εκτός από τις "ιατρικές εκπομπές" που τις προωθούν έμμεσα, όλα τα μεγάλα κανάλια (Πανελλήνιας Εμβέλειας) κάθε 10 λεπτά παίζουν την εν φωτό ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ- διαφήμιση , που ισχύει για όσους παραγγείλουν την μαγική συσκευή τα...επόμενα 10 λεπτά!!!.
Μερικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί προβάλλουν σωρηδόν διαφοροποιημένη την διαφήμιση , ότι τάχα μου η Υπερπροσφορά ισχύει για τους πρώτους 50 τυχερούς που θα τηλεφωνήσουν!
Επίσης κανένας υπεύθυνος για την προστασία (και την υγεία) των καταναλωτών δεν θεωρεί (τουλάχιστον) ύποπτο το γεγονός, ότι σε μια συσκευής των 99 ευρώ, δίνουν δώρο αξίας 119 ευρώ!!!
Επίσης κανείς δεν έψαξε να μάθει ποιοι είναι οι "συνάδελφοι" του Οζονέμπορου που κυκλοφορούν στην αγορά ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ?
Αυτά συμβαίνουν ΜΌΝΟΝ σε μιά χώρα που έχει το θράσος να αποκαλείται ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ
Θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου