Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ευτυχώς τα Ομογενειακά site ενημερώνουν τους Απόδημους για τις σαβούρες - "product of Creece".

Από  www.kalami.net
Ομογενείς προσοχή...
Τα ελαιόλαδα (δίπλα), που κυκλοφορούν σε μεγάλες ποσότητες σε ελληνικά και μη καταστήματα στις ΗΠΑ ειδικά, τρίλιτρης συσκευασίας, ΔΕΝ είναι αγνά παρθένα ελαιόλαδα όπως διαφημίζονται, αλλά είναι ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ με πυρηνέλαιο και σπορέλαιο.
Ειδικά το ''Extra Virgin Olive Oil'' of Kalamata "ΛΑΚΩΝΙΑ", κυκλοφορεί για πολλά χρόνια στην αγορά της Αμερικής σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, γιά εισαγόμενο παρθένο ελαιόλαδο. Οι Ομογενείς, αλλά και πολλοί Αμερικάνοι το επέλεγαν όταν το έβλεπαν πλάι πλάι σε άλλα ελληνικά αγνά λάδια, σε σχεδόν μισό κόστος. Στη μια πλευρά γράφει: Imported Filiatra Messinias, PRODUCT OF GREECE. Η ανάλυση του...

διαπιστευμένου και αναγνωρισμένου και από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ελαιόλαδου της Μαδρίτης εργαστηρίου του Γενικού Χημείου του Κράτους, δεν γνωματεύει για την εθνικότητα του προϊόντος. 'Ομως με απόλυτη βεβαιότητα η έκθεση αναφέρει ότι το δείγμα της τρίλιτρης συσκευασίας είναι ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ με πυρηνέλαιο και σπορέλαιο Και παραθέτει όλες τις παραμέτρους που αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι το λάδι δεν είναι ούτε παρθένο, ούτε από... ελιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου