Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Οι συσκευές Οζονοθεραπείας είναι ΑΠΑΤΗ. Απόδειξη Νο1

www.adena.gr
Το Όζον που παράγουν οι μαγικές συσκευές (σύμφωνα με τον άγνωστο κύριο που έχουμε κουραστεί να βλέπουμε και να ακούμε στη τηλεόραση), μέσα σε 20 λεπτά μπορεί να: εξαγνίσει τον αέρα ενός δωματίου, διαλύοντας τα βακτήρια,τον καπνό , ακόμα και τις περίεργες μυρουδιές. Με δεδομένο (από την συσκευασία και το βιβλίο οδηγιών) ότι οι (συγκεκριμένες)"Ιατρικές" συσκευές παράγουν 200 mg Όζον ανά ώρα, στα 20 λεπτά το παραγόμενο βακτηριοκτόνο Ο3, θα είναι 70 mg περίπου. Σωστά?
Αυτό όταν "απλωθεί" σε ένα συνηθισμένο δωμάτιο 3Χ4 και ύψους 3 μέτρων (δηλαδή συνολικού όγκου 36 κυβικών μέτρων) η συγκέντρωση του όζοντος θα είναι της τάξης των 2mg ανα κυβικό μέτρο (70/36=2).
Πάμε τώρα να το συγκρίνουμε με το πανομοιότυπο (δωρεάν) Ατμοσφαιρικό Όζον που μάλιστα τις μέρες του καύσωνα είχαμε...
ΥΠΕΡΒΑΣΗ του ορίου, πέρα του οποίου πρέπει να ενημερώνεται το κοινό, γιατί σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας και όλους τους επιστήμονες ανα τον κόσμο (με εξαίρεση το Χ έμπορα της φωτογραφίας, και τον Δρ. Φικιώρη) σε αυτές τις τιμές γίνεται επικίνδυνο, ειδικά για Άτομα με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις.
Και η τιμή αυτή είναι...180mg/κυβικό μέτρο, που αν το συγκρίνουμε με τα 2mg που είναι η συγκέντρωση Όζοντος σε ένα δωμάτιο μετά από 20 λεπτη λειτουργία της συσκευής, είναι κατανοητό (ακόμη και από τους ειδικούς αρμόδιους του Κράτους), ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να διαλύσει τα βακτήρια,τον καπνό και διάφορες περίεργες μυρωδιές αυτή η συσκευή ΑΠΑΤΗ που ΠΩΛΕΊΤΑΙ από 39-259 ευρώ από τους Τηλε-τσαρλατάνους της τηλεόρασις και του Internet κατά εκατοντάδες χιλιάδες τεμάχια (το χρόνο).
Αυτή είναι η πρώτη ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Ακολουθούν οι πιο σημαντικές όπου θα σας παρουσιάσουμε τους κινδύνους από την χρήση αυτών των συσκευών..

ΣΧΕΤΙΚΑ #1:Υπέρβαση του ορίου στις τιμές του όζοντος καταγράφηκαν οι εξής υπερβάσεις:
Στο σταθμό Νέα Σμύρνη, στις 14:00, με τιμή 186 μg/m³
Στο σταθμό Αγ. Παρασκευή, στις 14:00, με τιμή 181 μg/m³
Για το λόγο αυτό από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης παρέχονται οι ακόλουθες οδηγίες για την προφύλαξη του πληθυσμού: «Άτομα με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση συνίσταται να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, συνίσταται στα παραπάνω άτομα, καθώς και τα παιδιά να αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού και να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα».
Tο όριο ενημέρωσης κοινού είναι το 180 μg/m³ και το όριο συναγερμού το 240 μg/m³.
ΣΧΕΤΙΚΑ: #2 Από την Ιστοσελίδα του Εισαγωγεά- Εμπόρου
www.neromeozon.gr

Λειτουργιες και χαρακτηριστικα:Καθαριζει το νερο.Μπορει να διαλυσει τα βαρεα μεταλλα,να απομακρυνει τα σουλφιδια,τα βακτηρια και τα καρκινογονα τα οποια υπαρχουν στο νερο της βρυσης.Καθαριζει τα φρουτα και τα λαχανικα:μπορει να διαλυσει τα μικροβιοκτονα και τα λιπασματα.Μπορει επισης να κρατησει τα φρουτα και τα λαχανικα φρεσκα.Καθαριζει το κρεας,τα ψαρια,τις γαριδες και τα μαλακια.Μπορει να εξουδετερωσει τις ορμονες και τα αντιβιοτικα,να σκοτωσει τα μικροβια που προκαλουν ασθενιες και τους παθογενεις οργανισμους.Καθαριζει το ρυζι.Μπορει να εξουδετερωσει την μυρωδια μουχλας και αφλατοξινη,η οποια είναι ένα θανατηφορο καρκινογονο.Πλυσιμο πιατικων:μπορει αποτελεσματικα να προλαβει τις μολυνσεις. Πλυσιμο παιδικων προιωντων οπως οι πετσετες και τα εσωρουχα.Πλυσιμο προσωπου,χεριων και για ντουζ:Μπορει να προλαβει και να θεραπευσει δερματικες ασθενιες.Επιπλεον,μπορει να χρησιμοποιηθειγια το πλυσιμο των δοντιων ώστε να αποφευχθει η δυσοσμια της αναπνοης και για ασθενειες των δοντιων.Εξαγνιζει τον αερα:Μπορει να διαλυσει τα βακτηρια,τον καπνο και διαφορες περιεργες μυρωδιες.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
MODEL NO:
Αποδοση οζοντος:200mg/ωρα
Ενδειξεις χρονομετρου 5’10’15’20’25’30’
Διαστασεις: 234*196*65mm Βαρος :0.88kg

P.s. www. adena.gr Λογικά, όταν η συγκέντρωση του Όζοντος κατα τον καύσωνα είναι εκατονταπλάσια από αυτό που παράγει επί 20 λεπτά η συσκευή, θα' πρεπε από τις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου, να έχουν "εξαφανίστεί" κάθε λογής μυρουδιές , και ειδικά όλα τα μικρόβια. Ακόμα και τα φιλικά. Ταυτόχρονα θα' πρεπε να έχουν θεραπευτεί όλες οι χρόνιες ασθένειες των κατοίκων, που σύμφωνα με τον αναισθησιολόγο Οζονοθεραπευτή Φικιώρη , αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά απλώς και μόνο βάζοντας το σωληνακι εξαγωγής Όζοντος στην σχετική ...σωματική οπή (κλικ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου