Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΧΙΟΣ: "Προσοχή" εν όψει της γιορτής της Αγ. Μαρκέλλας


>> ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 
Σε ετοιμότητα βρίσκεται τόσο η Τροχαία, όσο και η Π.Υ. Χίου από την Πέμπτη το μεσημέρι εν όψει της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας, όπου πλήθος επισκεπτών αναμένεται να κατακλείσει όπως κάθε χρόνο την περιοχή.
Η Τροχαία της Χίου από τις 16.00 το μεσημέρι έχει ενεργοποιηθεί προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία, ενώ παράλληλα φροντίζει για να εξασφαλιστούν όσες περισσότερες θέσεις πάρκινγκ είναι δυνατόν.
Κατά τη...
διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με πληροφορίες του τμήματος θα πραγματοποιεί αλκοτέστ, ενώ στην επιστροφή από Αγία Μαρκέλλα θα γίνονται έλεγχοι προκειμένου να αποφευχθούν τα τροχαία από τις επικίνδυνες παραβάσεις του ΚΟΚ.
Όσον αφορά τους πεζοπόρους σύμφωνα με τους αρμόδιους πρέπει να κινούνται αντίθετα από την κίνηση των οχημάτων, καθώς επίσης να κρατούν φακό για να μην κινδυνέψουν από τους οδηγούς.
Σε ετοιμότητα βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, ενώ ο Διοικητής, Ιάκωβος Αρχοντάκης, εφιστά την προσοχή όλων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. «Μην πετάτε τσιγάρα, μην ρίχνετε βεγγαλικά χωρίς αδειοδότηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αρχοντάκης αναφερόμενος σε όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν την Αγία Μαρκέλλα, ενώ συμπλήρωσε ότι σε περίπτωση που εντοπίσουν πυρκαγιά θα πρέπει άμεσα να καλέσουν το 199 και να ειδοποιήσουν την Π.Υ.
http://www.kounoupi.gr/koinonia/1835-pirosvestiki-troxaia-agia-markella.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου