Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Το «δήθεν» άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

 kosmos12345Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι το δίκιο είναι με το μέρος του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος, την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, την εννοεί ως πραγματική και όχι πολιτικάντικη και μεσοβέζικη.
Το γεγονός, ότι  δέχεται τα πυρά και από πολλούς συναδέλφους του στο ΠΑΣΟΚ, δείχνει ότι η πελατειακή σχέση καλά κρατεί. Προφανώς οι επικριτές του Ραγκούση, δεν θέλουν να αντιληφθούν, ότι  υπάρχει δέσμευση απέναντι στους εταίρους μας, για... πλήρη απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων και ελεγχόμαστε για την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας.
Και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελάσουμε με «μαϊμουδιές» τους εταίρους μας.
Άλλωστε, η διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine-Lagarde, το είπε κατάμουτρα στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο: «Εφαρμόστε πιστά τις δεσμεύσεις που αναλάβατε. Ψηφίζετε  νόμους, που αγνοεί ο λαός σας.»
Ήδη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει υποβάλει τις ενστάσεις της για το «δήθεν» άνοιγμα του δικηγορικού επαγγέλματος. Με έγγραφό της ζητεί να δοθούν εξηγήσεις μέχρι τέλος Αυγούστου, για τους περιορισμούς στην ελευθερία εγκατάστασης δικηγορικών εταιριών...
www.kentri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου