Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ – Αποκλεισμένη οδικώς η Μεσσηνία !


Η Ελλάδα σταματά στην ….Τρίπολη ….250 μέτρα δρόμου στην Τσακώνα αποκλεισμένα από το 2002 …. Το Αρκαδικό λόμπυ την καθίζηση της Στέρνας την έφτιαξε σε χρόνο ρεκόρ !!
Για να φτάσεις στην Μεσσηνία κάνεις το …γύρο του κόσμου !
Για αρκετή ώρα είναι μπλοκαρισμένος στην Τσακώνα ο τεράστιος συρμός σε μήκος, πλάτος και ύψος, που μεταφέρει το... μεγάλο τμήμα του εξοπλισμού της υπό ανέγερσης μονάδας φυσικού αερίου που θα γίνει στη Μεγαλόπολη.
Η κίνηση του συρμού (υπολογίζεται σε 7 χιλιόμετρα ανά ώρα) ξεκίνησε στις 06:00 για να καταλήξει στον εργοταξιακό χώρο, όμως «κόλλησε»
στις στροφές της Τσακώνας. To ότι χρειαζόταν να ανέβει και σε κράσπεδα για να περάσει είχε σαν αποτέλεσμα να σκάσουν τρία λάστιχα, που μόλις αντικαταστάθηκαν και πάλι θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα.
Το μπλοκάρισμα αυτό έφερε τον κυκλοφοριακό χαμό με φορτηγά κολλημένα και άλλα ΙΧ. Πλέον την υπόθεση άρσης του «αποκλεισμού» της Μεσσηνίας έχουν αναλάβει η τροχαία της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης σε συνεργασία με την τροχαία της Καλαμάτας.
Αρχικά υπήρξε η επικοινωνία με τους υπόλοιπους νομούς μέσω της επαρχιακής οδού από Καρνάσι – Αγ. Θεοδώρα – Ίσσαρη – Μεγαλόπολη, ενώ τώρα ο γύρος του «κόσμου» (αφού μπλόκαρε και εκείνη η οδική αρτηρία) γίνεται από Δυρράχι, με παράκαμψη στα Παραδείσια και τη Θουρία.
Χαρείται το οδικό υπερσύγχρονο δίκτυό μας που για ακόμα μια φορά αποδεικνύετε ότι η Ελλάδα τελικά σταματά στην Τρίπολη…υπομονή…να δούμε πότε θα τελειώσει ο περιβόητος νέος δρόμος. www.best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου