Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ευτυχώς ήταν φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην Εφορία Βόλου,αλλοιώς...

Φάρσα η βόμβα σε Εφορία ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ  έκρηξη από (ένα από τις δεκάδες  που χρησημοποιούν οι υπάλληλοι για να ψήνουν καφέ) γκαζάκι, να ήταν, θα καίγονταν πολλοί σαν τα ποντίκια. Γιατί ως γνωστόν τοις πασει (και ειδικα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας) το τεράστιο κτίριο όχι απλώς δεν έχει πισιτοποιητικό Πυρασσφάλειας, αλλά είναι εντελώς απροστάτευτο (ελλέιψει των υποχρεωτικών μέσων), να αντιμετωπίσει ΈΣΤΩ και μια μικρή πυρκαγιά.
Διαβάστε το:
άρθρο από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.
Τρομοκράτησε χθες προειδοποιητικό τηλεφώνημα για ενεργοποίηση εκρηκτικού μηχανισμού σε Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία. Το άγνωστο πρόσωπο που έδωσε την προειδοποίηση ανέφερε για έκρηξη στην Εφορία, κάνοντας δύο κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και πυροτεχνουργών, με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους να κινηθούν ταυτόχρονα και στις δύο Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, του Βόλου και της Ν. Ιωνίας.
Στις 10 το πρωί, τα δύο κτίρια των οικονομικών υπηρεσιών εκκενώθηκαν. Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ απέκλεισαν τις εισόδους των εφοριών μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών σε όλους τους χώρους.
Οι συναλλασσόμενοι εκείνη την ώρα πολίτες με τις Εφορίες ανέμεναν την εξέλιξη των ερευνών σε απομακρυσμένα σημεία. Τελικά, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα και οι υπηρεσίες επανάρχισαν κανονικά τη λειτουργία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου