Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Εκβίαζε τους διαχειριστές του Zoo.gr κι έσπασε τα γραφεία τους επειδή έχανε στο τάβλι!


Απίστευτο! Ένας 48χρονος, υπάλληλος του ΟΤΕ, εκβίαζε τους διαχειριστές της γνωστής ελληνικής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης zoo.gr. Μάλιστα πήγε και στα γραφεία της εταιρείας, πραγματοποιώντας την απειλή του...




και τα έσπασε όλα! Αιτία ήταν οι απανωτές ήττες που είχε στο... τάβλι! Ήττες, οι οποίες τον έριχναν, όπως ισχυρίζεται, στην βαθμολογία με τους κορυφαίους παίχτες!!!

Ο 48χρονος υπάλληλος του ΟΤΕ, έπαιζε μανιωδώς τάβλι μέσω ίντερνετ, στο Zoo.gr, ακόμη κι από το γραφείο του. Είχε βάλει σκοπό να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Όμως τα ζάρια δεν... του κάθονταν, όπως ισχυρίστηκε κι έβλεπε ως κύριο υπεύθυνο της "κατρακύλας" του έναν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας, έναν 33χρονο.

Το απειλούσε με e-mail, συνεχώς, μέχρι που αποφάσισε να προχωρήσει στις απειλές του και να τις κάνει πραγματικότητα. Πήγε από τα γραφεία της εταιρείας και τα έσπασε!

Σύμφωνα με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για τον εντοπισμό του δράστη διενεργήθηκε ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών του ιχνών, τα οποία προέκυψαν από τη διερεύνηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, κατ’ εφαρμογή της 9/2011 Γνωμοδότησης του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Σε νομότυπη έρευνα, που διενεργήθηκε στο σπίτι του δράστη στον Άλιμο Αττικής από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, ταυτοποιήθηκε από την ψηφιακή έρευνα ότι είναι ο αποστολέας των μηνυμάτων. 

Στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 
http://planet-greece.blogspot.com/2011/08/zoogr.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου