Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η ομογενής βουλευτής του Συνασπισμού Μιραμπέλλα, στο επίκεντρο σοβαρών καταγγελιών.

Η Σόφι ΜιραμπέλλαΠρωτοσέλιδο θέμα έγινε χθες στον αυστραλιανό Τύπο η ομογενής βουλευτής του Συνασπισμού, Σόφη Μιραμπέλλα.
Το έργο έφερε επί σκηνής ο θάνατος του πρώην ερωτικού συντρόφου της, ακαδημαϊκού Κόλιν Χάουαρντ, στις 2 Σεπτέμβρη, με πρωτοβουλία των δύο παιδιών του θανόντος, Μέρβιν και Λέσλι, που προτίθενται να καταφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο, προκειμένου να διεκδικήσουν την περιουσία του πατέρα τους την οποία έχουν λόγους να πιστεύουν ότι την κληροδότησε εξ ολοκλήρου στη Σόφη Μιραμπέλλα.
Κατά τη ...
διάρκεια του δεσμού τους (αναφέρεται στην «The Age»), ο Κόλιν Χάουαρντ, ο οποίος ήταν 40 χρόνια μεγαλύτερός της, την κατέστησε εκτελέστρια της διαθήκης του, τα παιδιά του, δε, πιστεύουν ότι είναι και η μόνη κληρονόμος της περιουσίας του η οποία υπολογίζεται ότι είναι αξίας $1 εκατ.
Οι ίδιοι θα πουν σήμερα ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά ο μόνος λόγος που φέρνουν το θέμα στην επιφάνεια είναι να διαπιστώσουν αν όντως ισχύει αυτό και αν είναι μια απόφαση που πήρε ο πατέρας τους ανεπηρέαστος, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια υπέφερε από Αλχέϊμερμ μια ασθένεια που υποψιάζονται ότι τον είχε προσβάλλει χρόνια πριν, η επίσημη διάγνωση όμως έγινε το 2008.
Ο ερωτικός δεσμός της Σόφης Μιραμπέλα (πρώην Πανοπούλου) με τον Κόλιν Χάουαρντ, αναφέρεται ότι κράτησε πέντε χρόνια – 1995-2001. Το 2002, με την είσοδό της στην πολιτική, υποχρεώθηκε να εγκατασταθεί στο Ουανγκαράτα, όπου γνώρισε και παντρεύτηκε τον Γκρεγκ Μιραμπέλλα.
Αναφέρεται ότι η σχέση της με τον Κόλιν Χάουαρντ ο οποίος τη στήριξε οικονομικά στον προεκλογικό της αγώνα, συνεχίστηκε και μετά το γάμο της σε φιλικό επίπεδο, και ο κ. Μιραμπέλλα είναι εκείνος που τον φρόντισε με επισκέψεις τέσσερις φορές την ημέρα, όταν χρειαζόταν φροντίδα, στα τελευταία χρόνια της ζωής του, μιας και η κ. Μιραμπέλλα ήταν απασχολημένη με τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα.
Ο Κόλιν Χάουαρντ, αναφέρεται, επίσης, ότι έμενε σε ένα νοικιασμένο αγρόσπιτο, σε απόσταση 400 μέτρων από το σπίτι των Μιραμπέλλα, στην αγορά του οποίου είχε συμβάλει και ο ίδιος, προς δυσφορία των παιδιών του, ιδιαίτερα του γιού του, γεγονός που έγινε αφορμή να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους για πολλά χρόνια. Όταν τελευταία συναντήθηκαν πατέρας και γιος, με πρωτοβουλία του δεύτερου, ο πατέρας είπε ότι ήξερε ότι είχαν παλιά συγκρουστεί, δεν θυμόταν όμως το λόγο. Έδειξε πραγματικά ευτυχής που τον είδε, όπως αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του στον Τύπο.
Αλλά και η κόρη του, Λέσλι, δηλώνει δυσαρεστημένη που ‘δεν είχε την ευκαιρία να περιποιηθεί τον πατέρα της μιας και τον πήραν οι Μιραμπέλλα στο Ουανγκαράτα και τον εγκατέστησαν σε νοικιασμένο σπίτι, κοντά στο δικό τους’.
Δεν ενδιαφέρονται δήλωσαν στο «The Age» για την περιουσία, θέλουν, όμως, να μάθουν την αλήθεια για την κατάσταση του πατέρα τους, τα τελευταία χρόνια της ζωής του.
«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που ζητούν την απάντησή τους. Σε αυτά μόνο η Σόφη Μιραμπέλλα είναι σε θέση να μας δώσει τώρα απάντηση. Προς το παρόν, ο τρόπος της είναι επιθετικός και προκλητικός. Αυτό μας βάζει σε υποψίες» είπε ο Μέρβιν Χάουαρντ, ενώ η κ. Μιραμπέλλα, προς το παρόν τουλάχιστον, αρνείται να κάνει δηλώσεις επί του θέματος.
http://neoskosmos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου