Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΘΩΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ;”

Αναρτήθηκε από  olympiada

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΠΟΥ “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ” ΤΟΝ ΜΥΩΔΗ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΛΙΠ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. Του γκαλάκτικα – λέιζερ – νταρκ βέιντερ – Πεταλωτή.
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ στο οποίο είχε καταφύγει θιγόμενος ο πρώην εκπρόσωπος του Νεοταξικού ΠΑΣΟΚ που οδηγεί τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο και τον ελληνικό λαό στην κατοχική πείνα, στην εξαθλίωση και στην καταρράκωση, απέρριψε με επιχειρήματα την κατηγορία του...
κ.Πεταλωτή περί “σεξουαλικών υποννούμενων” από τον δημοσιογραφο στην εκπομπή του στο Kontra και ως εκ τούτου τον αθώωσε πανηγυρικά.
Τώρα ο ρεπόρτερ , όπως πληροφορούμαστε, θα καταθέσει αγωγή εναντίον του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου που έριξε στο κανάλι πρόστιμο 150.000 ευρώ, εκτελώντας προφανώς πολιτικές εντολές φίμωσης και επαγγελματικής εξόντωσης σε όποιον εναντιώνεται στα έργα και τις μέρες όσων εκτελούν πειθήνια τις εθνοπροδοτικές αποφάσεις των τοκογλύφων, των απατεώνων και των ντόπιων τζογαδόρων που ποντάρουν στην χρεωκοπία της πατρίδας.
Διαβάστε το σκεπτικό της αθώωσης και θα καταλάβετε το παρασκήνιο του “στησίματος” και την καμαρίλα που καλύπτει όσους δεν θέλουν ενημέρωση και πληροφόρηση του λαού. (Δείτε και το επικό πλέον βίντεο!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου