Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ για "Περίεργη η εμμονή της εφημ.ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κατά της εξόρυξης Περλίτη στη Μήλο!"

Μπράβο και πάλι μπράβο στο Πρώτο Θέμα. (σχετική ανάρτηση ΚΛΙΚ)
Είναι η μόνη εφημερίδα που έχει θέσει ως κύριο στόχο την καταστροφή και των δύο οικονομικών πυλώνων αυτού του νησιού. Της βιομηχανίας και του τουρισμού , το γιατί δεν έχουμε καταλάβει ακόμα.
Ναι, στη Μήλο υπάρχει εξορυκτική δραστηριότητα , ναι στη Μήλο παράγονται κάποια από τα κύρια εξαγώγιμα βιομηχανικά ορυκτά. Όχι, η βιομηχανική δραστηριότητα δεν καταστρέφει περισσότερο το περιβάλλον από ότι η τουριστική (χαρακτηριστικά αναφέρω τους τόνους τηγανελαίων που αντί να ανακυκλώνονται από τους ιδιοκτήτες εστιατορίων πετάγονται στις αποχετεύσεις ή στα σκουπίδια μολύνοντας τον υδροφόρο ορίζοντα και όχι μόνο). Σε καμία μα σε καμία περίπτωση δεν συντρέχει θέμα υγείας μπορεί ο καθένας να το επιβεβαιώσει απλά επικοινωνώντας με ...
τους αρμόδιους σε θέματα υγείας στο νησί της Μήλου (Ε.Σ.Υ.).
Αν τώρα το Πρώτο Θέμα έχει προσωπικά προβλήματα ή προβλήματα συμφερόντων με τον Κυριακόπουλο ας... τα λύσουν μεταξύ τους . Το νησί πρέπει , μπορεί και επιβάλετε να σταθεί στα δύο του πόδια(πυλώνες) και όχι μόνο να σταθεί αλλά να τα μάθει να περπατάνε συγχρονισμένα.

Υ.Γ. Αν ο κύριος Λοβέρδος έχει τέτοιο καημό για το νησί τότε: α) Γιατί δεν ασχολήθηκε μαζί του όταν ήταν υπουργός Αιγαίου ; β) Γιατί δεν μας στέλνει και κανέναν γιατρό (π.χ. παιδίατρο, πνευμονολόγο, οφθαλμίατρο, καρδιολόγο, ορθοπαιδικό, μήπως βρούμε την υγειά μας ;

1 σχόλιο:

  1. Κάπου διάβασα ότι ένας από τους ιδιοκτήτες του Πρώτου Θέματος ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρείας, άκουσον άκουσον,της Κτημέτ κτηματική- μεταλλευτική Α.Ε , ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή