Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τα αριστερά κόμματα Σύριζα και ΚΚΕ να μοιράσουν την κομματική περιουσία στον λαό

Τα δύο αριστερά κόμματα της βουλής οφείλουν να δείξουν την αριστερή τους ευαισθησία απέναντι στους άνεργους... και στους χαμηλόμισθους, δίνοντας τα περιουσιακά τους αποθέματα να ζήσουν με αξιοπρέπεια.Οι κρατικές επιδοτήσεις τόσων ετών που πήραν, πρέπει να τις μοιράσουν ισόποσα στους άνεργους, στους αγρότες, στους οικοδόμους, και σε όλους εκείνους που πασχίζουν να... επιβιώσουν καθημερινά. Μετά την φρατζόλα και το γάλα της βουλευτού κ. Κανέλλης για την φτωχολογιά πραγματικά μας έκανε να δακρύσουμε από συγκίνηση....Ελπίζουμε να δώσει το σπίτι στην Εκάλη στους άνεργους τους Σκαραμαγκά να το πουλήσουν.

Μέσα στην βουλή οι ψηφοφόροι της αριστεράς θέλουν και λεφτά για να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
Το ΚΚΕ έχει 90 χρόνια περίπου πολιτική δράση στην Ελλάδα, και αν υπολογίσουμε τις ετήσιες κρατικές χρηματοδοτήσεις στα 90 χρόνια βγαίνουν κάτι δις ευρώ. Δώστε τα όλα στον λαό της Ελλάδος.

Ο Σύριζα είναι ένα κόμμα που είχε και έχει στην ηγεσία προέδρους με τεράστια οικογενειακή περιουσία. Ο κ. Τσίπρας με μια υπερπολυτελή βίλα στον Διόνυσο, από τις πιο ακριβοπληρωμένες περιοχές της Αττικής, σαν αριστερός που δηλώνει πρέπει να μοιράσει την περιουσία του ισόποσα στους φτωχούς της Αττικής.

Θα μπορούσε ο ίδιος να χαρίσει την βίλα της οικογενείας σε πολύτεκνες οικογένειες να μείνουν μέσα, και να πάει ο ίδιος να μείνει στα προσφυγικά της Καισαριανής, της Νίκαιας και της Φιλαδέλφειας.
Να πληρώνει ρεύμα και νερό, να φτιάξει την στέγη που στάζει όταν βρέχει το χειμώνα, και να βάζει πετρέλαιο με το μπιτόνι στην σόμπα πετρελαίου.  Ο αριστερός πρέπει να κοιτάζει να είναι σε όλα αριστερός, και όχι μόνο στα λόγια, γιατί κύριοι έχετε επωμιστεί την αριστερά σαν ιδεολογία μόνο σαν μόδα, και όχι στον προσωπικό σας βίο. Το ΚΚΕ έχει ένα υπερπολυτελές κτήριο στον Περισσό, και θα μπορούσε κάλλιστα να το δώσει στο κράτος, και με τις κατάλληλες εργασίες να γίνει ένα ορφανοτροφείο για τα άστεγα παιδιά. Στην Ομόνοια έχει ισόγεια αποθήκη απέναντι από το Α.Τ, θα πρέπει να το δωρίσει στον δήμο των Αθηνών να γίνει δωρεάν εστιατόριο για τους φτωχούς. Ο Σύριζα με την πλευρά του παίρνει εδώ και πολλά χρόνια κρατική χρηματοδότηση κάθε χρόνο, κάτι εκατομμύρια να λέμε, πόσα από τα λεφτά αυτά τα μοιράζει στους άνεργους και τους συνταξιούχους?
Ένας αριστερός για να είναι αριστερός πρέπει να είναι ίσος με τον συμπολίτη του, να μην έχει αυτός περιουσία και ο άλλος να πεινάει, να μην τρώει αυτός τα καλύτερα φαγητά και ο άλλος να τρώει αέρα κοπανιστό..
trikalaweb.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου