Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος Σκοτινιώτης αγόρασε με λεφτά των Βολιωτών ακριβότερα τους ταξιδιωτικούς οδηγούς, από ότι τους αγοράζει κανείς από το περίπτερο!

http://volospress.blogspot.com
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ!

ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!

Είναι γνωστή η ιστορία που σκανδάλισε το δημοτικό συμβούλιο Βόλου και ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις από την παράταξη της Ζέττας Μακρή και του Απ. Νάνου. Παρόλα αυτά το δημοτικό συμβούλιο Βόλου με τις υπογραφές της παράταξης Σκοτινιώτη και Πατσιαντά ψήφισαν να... αγοραστούν 150 ταξιδιωτικοί οδηγοί του Πηλίου που εκδίδει το περιοδικό "Εντος" προς 20 ευρώ τον έναν! Την ίδια ώρα όμως τα ίδια περιοδικά στο λιανικό εμπόριο, στα περίπτερα δηλαδή, κοστίζουν 17,90 €.
Δηλαδή ο Δήμος Βόλου πλήρωσε παραπάνω 2,10 € σε κάθε ένα από τα 150 τεύχη που προμηθεύτηκε! Τα αγόρασαν πιο ακριβά από ότι να τα έπαιρναν από το περίπτερο!
Για την όλη αυτή συναλλαγή δόθηκε στον εκδότη του περιοδικού το ποσό των 3.000 ευρώ, χωρίς φυσικά να προηγηθεί κανείς διαγωνισμός και χωρίς να γνωρίζει κανείς ότι ο Δήμος Βόλου αγοράζει κάθε έντυπο που τυπώνει κάποιος για την ευρύτερη περιοχή!
Είναι σαφές ότι ο Δήμος Βόλου ζημιώθηκε 315 € επειδή ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ αγόρασε με απόφασή του ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!
Και αν σας φαίνεται αστείο το ποσό σκεφτείτε ότι αν ο Δήμος χάνει για κάθε 3.000 ευρώ που δίνει τα 315 €, τί γίνεται με άλλες πιο σοβαρές προμήθειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου