Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

To directNEWS μπήκε στη γιάφκα του παραδικαστικού κυκλώματος

Οι εγκέφαλοι του μπορούσαν να “καθαρίσουν” υποθέσεις με φίλα προσκείμενους ή δωροδοκούμενους λειτουργούς της Δικαιοσύνης!
Paradikastiko3_17-9-2011
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Επί της λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Χαϊδαρίου βρισκόταν η γιάφκα της μαφίας των ακινήτων και του παραδικαστικού κυκλώματος Νο 2 που, φαινομενικά, λειτουργούσε ως δικηγορικό γραφείο.
Στο γραφείο αυτό συνεδρίαζαν για πολύ καιρό οι εγκέφαλοι της συμμορίας, αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ κατέγραφε τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες και ότι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος είχαν εντοπίσει το στρατηγείο της οργάνωσης, δηλαδή τη ...
διώροφη βίλα επί της οδού Βασ. Παύλου 19 στο Παλαιό Ψυχικό.
Το directnews.gr κατάφερε να μπει στη γιάφκα της οργάνωσης, όπου οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι (πολιτικός μηχανικός Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος και αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης) μαζί με άλλα μέλη του κυκλώματος έκαναν «συσκέψεις» για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί σε βάρος τους.
Μάλιστα, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο γραφείο είχε παραχωρηθεί από επιχειρηματία, ο οποίος ήταν εμπλεκόμενος στο πρώτο παραδικαστικό και εκβιαζόταν να "συνεργαστεί" με συγκεκριμένα άτομα του κυκλώματος, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καταδικαζόταν!
Απ’ όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το directnews.gr προκύπτει ότι ο Εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, που χειρίζεται την δικαστική έρευνα βρίσκεται μπροστά στην πρωτοφανή δράση μιας μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης με τη συμμετοχή δικαστών, δικηγόρων, επιχειρηματιών, ιερωμένων, αστυνομικών, συμβολαιογράφων, δικαστικών επιμελητών αλλά και μπράβων της νύχτας.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι μία δικηγόρος μέλος του κυκλώματος κατάφερε να προσληφθεί ως νομική σύμβουλος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Για την πρόσληψή της χρησιμοποίησε προσωπική γνωριμία που είχε με ανώτατο πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην εξάρθρωση της 17Ν.
Η δικηγόρος φέρεται να χρησιμοποιούσε το όνομά του για να διεισδύει σε κρατικές υπηρεσίες και έτσι να εξυπηρετεί τις "δουλειές" του κυκλώματος.
Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης- επί των ημερών του οποίου, η εν λόγω δικηγόρος ανεβοκατέβαινε στο κτίριο του υπουργείου- διαψεύδει το γεγονός αυτό.
Ωστόσο, κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους αποδείξεις με τα χρήματα που έπαιρνε η συγκεκριμένη δικηγόρος, προκειμένου να παρέχει … τις νομικές της συμβουλές.
Είχαν φτιάξει και “τρομοκρατική” οργάνωση
Οι εγκέφαλοι του κυκλώματος ήταν τόσο ευρηματικοί, ώστε –όπως προκύπτει από τα έγγραφα στοιχεία που έχουμε στην κατοχή μας- όταν δεν μπορούσαν να “καθαρίσουν” υποθέσεις με φίλα προσκείμενους ή δωροδοκούμενους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, επιχειρούσαν να αναβάλουν την εκδίκασή τους.
Έπαιρναν, λοιπόν, τηλέφωνο σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κυρίως στην «Ελευθεροτυπία» υποδυόμενοι τους τρομοκράτες και ανέφεραν ότι, δήθεν, έχουν τοποθετήσει βόμβες στα Δικαστήρια, με αποτέλεσμα να διακόπτονται οι δίκες.
Το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης, που χρησιμοποιούσαν τις περισσότερες φορές, ήταν «Φρουροί της Δικαιοσύνης»(!!!) ενώ για να μην εντοπιστούν εύκολα, έβαζαν Κύπριο συνεργάτη τους να τηλεφωνεί από δορυφορικό τηλέφωνο.
Από σήμερα το directnews.gr ανοίγει το φάκελο της «μαφίας των ακινήτων» και του «παραδικαστικού κυκλώματος Νο2» γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.
Σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά από την άλλη πλευρά δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε με τη σιωπή μας στη συγκάλυψη εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από επίορκους και αργυρώνητους κρατικούς λειτουργούς .
Αυτά προς το παρόν…
directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου