Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Να πως κλέβει το Carrefour τους αναγνώστες του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!

Όταν  η μελιτζάνα Κρήτης στο Σούπερ Μάρκετ κοστίζει  ...όπου σε πιάσουν... Χθες το απόγευμα κυρία πήγε να ψωνίσει στο Καρφούρ Μαρινόπουλο στο ΓΕΡΑΚΑ (επι της Κλεισθένους) για να χρησιμοποιήσει τα τελευταία 2 κουπόνια των 5 ευρώ , που έκοψε από τις εφημερίδες  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  που αγόρασε. Στην φωτό της απόδειξης αναγράφονται ως 10,00 ευρώ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ.Το τελευταίο είδος που αγόρασε ήταν χύμα μελιτζάνες Κρήτης, γι αυτό θυμόταν ότι η τιμή ήταν 1,15 το κιλό. Η υπάλληλος την βοήθησε στο ζύγισμα, και πήγε στο ταμείο. Όταν πλήρωσε και πήρε τη απόδειξη , πρόσεξε ότι είχαν χρεωθεί πρός 1,39 το κιλό.Το είπε στην υπάλληλο (για την διαφορά  ραφιού και ταμείου) ,κι εκείνη απλώς της επέστρεψε 50 λεπτά cash, και ούτε γάτα ούτε κλεψιά.Σήμερα όταν κάλεσε το ...
1520 στη Διεύθυνση Προστασίας του Καταναλωτή, της πρότειναν να (χαλάσει μια μέρα) και να περάσει από το υπουργείο με την απόδειξη για να το καταγγείλει εγγράφως.
Τελικά η κυρία προτίμησε να  στείλει την απόδειξη στο adena-gr, προκαλώντας μας να το "ελέγξουμε" αυτοπροσώπως . Και αυτό κάναμε.
Δείτε στη συνέχεια κύριε Γ.Γ. του Καταναλωτή τι ανακαλύψαμε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου