Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δήμου Μήλου κατά της στοχευόμενης δυσφήμισης της Μήλου.

 Γελοιοποιήθηκε ο  Θέμο Αναστασιάδης  και οι "συνεργάτες" του από τα NEW..shit.gr για το στημένο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  με το "σκάνδαλο" του περλίτη. Σύσσωμοι οι νησιώτες της Μήλου απαιτούν :

Να σταματήσει αυτό το όργιο  φημών και δημοσιευμάτων από αυτόκλητους «σωτήρες», ξένους με την πραγματικότητα του νησιού μας.

dhmos_mhlou5To Δημοτικό Συμβούλιο Mήλου, σε συνεδρίασή του την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011, με την υπ’ αρ.297/2011 απόφασή του εξέδωσε Ψήφισμα εκφράζοντας την αγανάκτηση της Μηλέικης κοινωνίας για το διασυρμό του νησιού μας από συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Με δεδομένο ότι η Υγεία και το Περιβάλλον αποτελούν αδιαπραγμάτευτη για εμάς  προτεραιότητα,
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ
- Το συστηματικό και αδικαιολόγητο διασυρμό της εικόνας του νησιού μας, που στηρίζει την οικονομία του στην ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη, και συγκεκριμένα στον τουρισμό και στην εξορυκτική δραστηριότητα.
- Την...
άστοχη και αναιτιολόγητη απόφαση του Υπουργού Υγείας για διεξαγωγή επιδημιολογικής μελέτης για δήθεν πρόβλημα υγείας, που προέκυψε από μια επιστημονικά διάτρητη «Έκθεση Προόδου αρχικής φάσης μελετών».
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ
- Δεν τίθεται θέμα δημόσιας υγείας για τους κατοίκους του νησιού μας, σύμφωνα με την επιστημονική άποψη των ιατρών της Μήλου.
- Δεν ανεχόμαστε άλλο την δυσφήμιση του νησιού μας από κέντρα εκτός Μήλου που εξυπηρετούν άγνωστα με μας συμφέροντα.
- Η Μήλος είναι ένας ευλογημένος τόπος. Χάρη στον τουρισμό και την βιομηχανία έχει μηδενική ανεργία μέσα στην κρίση που περνά η πατρίδα μας.  Θα υπερασπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ευημερία του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας.
- Επιφυλασσόμαστε με κάθε νόμιμο δικαίωμα μας να ζητήσουμε αποζημίωση για την ζημία που έχει επιφέρει στη Μήλο, η  ανεύθυνη δημοσιογραφία από όποιον και αν ασκείται.
ΑΠΑΙTOYME
- Την αποκατάσταση της φήμης της Μήλου. Να σταματήσει αυτό το όργιο  φημών και δημοσιευμάτων από αυτόκλητους «σωτήρες», ξένους με την πραγματικότητα του νησιού μας.
Την έμπρακτη υποστήριξη  του Υπουργείου Υγείας με την άμεση  αναβάθμιση και  στελέχωση  του Κέντρου Υγείας Μήλου με γιατρούς ειδικότητας, που επανειλημμένα έχουμε ζητήσει χωρίς ανταπόκριση, αντί για την έκδοση αναιτιολόγητων υγειονομικών διατάξεων που εκδίδονται «ερήμην» μας.

1 σχόλιο:

  1. σε ευχαριστούμε... μέσα στον κυκεώνα των κακόβουλων δημοσιευμάτων για το νησί μας είσαι ο μόνος που φαίνεται ότι μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή