Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Δεν μπορεί ο Εφραίμ και ο Μάκης Ψωμιάδης να εμπαίζουν την δικαιοσύνη!

http://papatzides.blogspot

Έλεος δεν μπορεί κομπογαννίτες πολιτικοί να φτάχνουν νόμους στα μέτρα τους ...για να καλύπτονται να μην δικάζονται και μετά να λένε οι δικαστές φταίνε .
Αθώοι ή ένοχοι θα το κρίνουν οι τακτικοί δικαστές και τα βουλεύματα. Οταν δεκάδες απλοί πολίτες , που κρίθηκαν αθώοι ,έχουν υποστεί την δοκιμασία της προφυλάκισης  ...έχουν  υποστεί προσωπική και οικονομική καταστροφή,έχουν διασυρθεί,δεν μπορεί,  όταν αποφασίζουν οι δικαστές και μάλιστα , οπως στην περίπτωση του Εφραίμ με παρουσία του ίδιου στο δικαστικό συμβούλιο , κάποιοι να αυθαιρετούν σε βάρος των δικαστικών αποφάσεων .
Δεν μπορει κάποιοι να βάλουν κατά των δικαστών, επειδή "ο έτσι και ο αλλιώς"  πολιτικός δεν προφυλακίστηκε ή αθωώθηκε . Δεν μπορεί πολιτικοί να κάνουν δηλώσεις ...που βάλουν ευθέως κατά της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι αυτή που όλοι ξέρουμε ... Εχει τα προβλήματα  της ...οι πολιτικοί θέλουν να την χειραγωγούν .Έχουμε διαφθορά ...Απο το παραδικαστικό που είχαμε με πρωταγωνιστές και εκεί ρασοφόρος ! Αλλά υπάρχουν και δικαστές ...πιστοί στο καθήκον τους και τον όρκο τους!  Ας τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους
Ακόμα και σε καθεστώτα απόλυτης διαφθοράς φυλακίζουν πολιτικούς , παπάδες , διάσημους,  εμείς  ζητάμε απο την δικαιοσύνη να μη  αποφασίζει με βάση  τον νόμο, αλλά το πολιτικό, θρησκευτικό ή οπαδικό συναίσθημα του καθενός .
Άλλωστε οι πολιτικοί κάνουν τους νόμους, οι δικαστές τους εφαρμόζουν! Δεν μπορεί επειδή κάποιοι που φτιάχουν νόμους όπως τους βολεύουν να λένε μετά . Να οι δικαστές τους αφήνουν !  Ελεοςςςςςςςςςςς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου