Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο Οικονομέας Ανακριτής "έσφαξε" τον Μόσιαλο (με βαμβάκι)!

Έχοντας δεδομένο ότι ο Μόσιαλος δεν πρόκειται να "καρφώσει" ποιοι δημοσιογράφοι τα'περναν από τα μυστικά κονδύλια, ρώταγε και ξαναρώταγε τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, να πεί στον αέρα ποιοι συνάδελφοί του  έπαιρναν  μαύρα, με αποτέλεσμα να συκοφαντέίτε (άδικα) όλη η συντεχνία του.
Ρε George, κόψε λίγο το δούλεμα, και μη σκίζεις τα (ακριβά σου) ιμάτιά σου.
Τόσα χρόνια στην Κοινωνία Ώρα MEGA, δεν κατάλαβες ότι οι σχολιαστές (πολιτικοί συντάκτες) που σε ...

Η Σουβλατζού βρήκε χαζούς στα Κανάλια, και πουλάει παραμύθι στη πίτα!

Έχει πάρει σβάρνα η ιδιοκτήτρια του σουβλατζίδικου της Κηφισιάς όλα τα ΜΜΕ εδώ και μέρες, και παίζει την κασέτα με το δράμα της γυναίκας που: άφησε την "βέρα" για να πάρει σουβλάκια για τα...παιδιά της!!!.
Καθυστερημένα η ξανθιά του γEllate, μυρίστηκε ότι πουλάει η "ιστορία για αγρίους(τηλεθεατές), και έκανε πρωινιάτικα ζωντανή σύνδεση  με την σουβλακερί, πριν ακόμα ανοίξει.
Η παμπόνηρη ιδιοκτήτρια εμπλούτισε το σενάριο και με...

Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες νομιμοποιούνται μέσω… ΙΚΑ

Αναρτήθηκε από  olympiada
Η  κυβέρνηση κατηγορείται για πρωτοφανή και εθνικά επικίνδυνη πρακτική για έμμεση νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών μέσω του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας του ΙΚΑ.
Με αφορμή τις δημόσιες ανακοινώσεις του διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρδου Σπυρόπουλου το πρωί, στην εκπομπή του mega «Κοινωνία ώρα mega», ότι με την αρχή της ισχύος του Εργόσημου θα μπορούν ακόμα και οι παρανόμως εισελθόντες και διαμένοντες στη χώρα, ανεξαρτήτως δε του χρόνου εισόδου να προσέρχονται στα κατά τόπους ΚΕΠ και να...

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

 FIMOTRO

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Γ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ
Το Fimotro, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στο Μεγάλο Κανάλι τις τελευταίες ημέρες γίνονται συζητήσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο, για το δελτίο του καναλιού. Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ο Σταύρος Ψυχάρης εντός των ημερών θα συναντηθεί με τον Β. Βαρδινογιάννη και τον...

Το τέλος της χούντας των φοιτητοπατέρων

Του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου
Προέδρου της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ.  
“ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ,ΤΡΙΩΝ ΔΕΙ ΜΕΜΝΗΣΘΑΙ.ΠΡΩΤΟΝ, ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΑΡΧΕΙ.ΤΡΙΤΟΝ ΔΕ,ΟΤΙ ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ.” (Αγάθων)
Χαίρομαι πραγματικά αυτές τις μέρες που βλέπω τους φρικαρισμένους φοιτητοπατέρες να παρακολουθούν το τέλος της χούντας τους μέσα στα πανεπιστήμια. Οι σπασμωδικές τους..

Ελ. Παπαϊωάννου: «ή θα τελειώσει η νέα πτέρυγα (του Σκυλίτσειου Νοσ.) ή σύντομα θα τελειώσουν εμένα.

Τελικά έγινε το δεύτερο»!!! (Ο κ.Λοβέρδος ακούει;)
"Τσουνάμι" ανακοινώσεων για την αλλαγή διοίκησης στο Νοσοκομείο Χίου 

«Είχα συνεχώς πολιτικές παρεμβάσεις ακόμα και απειλές»... και αυτά δεν τα λέει ένας οποιοσδήποτε κρατικός υπάλληλος, αλλά ο πρόσφατα αποπεμφθείς  Διοικητής του Σκυλίτσειου Γενικού Νοσοκομείου Χίου, ο κ. Ελ. Παπαϊωάννου.
 
Ποιος και γιατί απείλησε ή συνεχίζει να απειλεί έναν πρώην διευθυντή νοσοκομείου;
Τι ...

Αντι να "μπλοκάρουμε" την είσοδο λαθρομεταναστών στα σύνορα με την Τουρκία, σταματάμε την εισαγωγή συναλλάγματος!

Βεβαίως σωστά επισήμαναν οι Δημοσιογράφοι ότι τα λεφτά που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα οι Μουσουλμάνοι, πιθανόν να είναι χρηματοδοτήσεις των Μυστικών Υπηρεσιών της γείτονος χώρας, για εορτές "προπαγάνδας" όπως ήταν η χθεσινή επέτειος .Η   30η Αυγούστου, το zafer bayram , δηλαδή την "ημέρα της νίκης" του 1922, όπου οι Νεότουρκοι του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ πασά, κατήγαγαν νίκη επί του ελληνικού στρατού και ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στη Σμύρνη.
Βέβαια άδικα στέλνουν λεφτά οι Τούρκοι, γιατί οι δικοί μας Τουρκολάγνοι Πολιτικοί , διαθέτουν...

Σπάσαμε το ρεκόρ σε αφίξεις ξένων τουριστών (μαζί με τους ROMA όμως, που μπαινοβγαίνουν "επίσημα" από την Βουλγαρία)!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέα Ανδρεάδη, οι αφίξεις είναι πιθανό να ξεπεράσουν τα 16,5 εκατομμύρια, πολύ κοντά στο ιστορικό ρεκόρ που είχε σημειωθεί το 2007.
Φυσικά οι Αρχές (που πασάρουν τα στοιχεία) δεν μας έχουν ξεσκαρτάρει ακόμα πόσοι από τους ξένους ,  που εισέρχονται ΟΔΙΚΩΣ και καταγράφονται σαν "τουρίστες" στα σύνορα με την Βουλγαρία, έρχονται όχι για να ...

Τα έργα 63 καταξιωμένων καλλιτεχνών παρουσιάζονται στην Πύλο

http://newsmessinia.blogspot.com
Στο Πνευματικό Κέντρο, το σπίτι του ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ, παρουσιάζοντας τα έργα 63 καταξιωμένων καλλιτεχνών, το διάστημα από 5 έως 18 Σεπτεμβρίου 2011.
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο δήμος Πύλου και η ART WAY, ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα 20.00 μ.μ. Κατά την διάρκεια της έκθεσης η ART WAY διοργανώνει και 2 παράλληλες εκδηλώσεις:

Ο νέος Πρόεδρος της Παμμακεδονικής επισκέφθηκε τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Με το νέο πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης των ΗΠΑ, (Pan-Macedonian Association- USA, της ισχυρότερης ένωσης Μακεδόνων του κόσμου, που συμμετέχει στο Ανώτατο όργανο των 3.000.000 Μακεδόνων, που είναι η "Επιτροπή Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου", με συντονίστρια την...

Αντιμέτωποι με το παραεμπόριο οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη. Στις άλλες πόλεις ...τουμπεκί!

Στο χώρο της παλιάς παράλιας και του Λευκού Πύργου συνέχισε τις επιχειρήσεις της η Δημοτική Αστυνομίας για την εξάλειψη του παραεμπορίου, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ.Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου, διενεργήθηκαν έλεγχοι και έγιναν...

Κινέζικες μαϊμουδιές, Made in Greece

Μάθανε τάκα -τάκα τις Ελληνικές κομπίνες οι Κινέζοι εστιάτορες...
Eίναι δύο κατάλογοι για delivery απο κινέζικο εστιατόριο το οποίο έχει καταστήματα παντού. Ο τελευταίος κατάλογος με τιμές που ίσχυαν έω;ς και πριν 2 εβδομάδες και ο νέος με τις υποτιθέμενες εκπτώσεις.
 Γράφει λοιπόν ο νέος μειώνουμε έως 30% τις τιμές μας και δείχνει ας πούμε για παράδειγμα το κοτόπουλο με γλυκόξυνη σάλτσα από 8.30 ευρώ το μείωσαν στο 7.30 ευρώ αλλά αν δείς στον τελευταίο κατάλογο δηλαδή μέχρι πριν απο 20 ημέρες είχε 7.10 ευρώ.
Σε...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ειναι αληθεια ολα αυτα;;;

Αναρτήθηκε από  lykofron 

Ξεπουλάμε με τον εφαρμοστικο Νόμο την Ελλάδα για 50 δις ενώ παράλληλα  δίνουμε στους Λαθρομετανάστες 50 δις ετησίως. Τα αναφερόμενα παρακάτω δείχνουν γιατί βουλιάζει συνεχώς η ελληνική οικονομία, αίτια οι λαθρομετανάστες οι όποιοι προσφέρουν μηδέν αλλά απομυζούν 50 δις ευρώ το χρόνο και συνεργούν στην ανεργία. ΈΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ δίνουν επιδοτησεις για πρόσληψη αλλοδαπων ωστε εσυ να μένεις ανεργος λόγω της εχθροπαθειας του...

Καρπούζι, για την καρδιά, τον καρκίνο, την δίαιτα αλλά και τη λίμπιντο

Επιμέλεια Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr


Το καρπούζι περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων βιταμίνη C, Α, Β1, Β6, το μαγνήσιο, β-καροτένιο, κάλιο και διαλυτές φυτικές ίνες. Το 90% αποτελείται από νερό και 5% σε φρουκτόζη. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε λυκοπένιο και γλουταθειόνη, ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ουσίες. Είναι φυσικό διουρητικό, το οποίο προάγει την απώλεια βάρους και συμβάλλει στη νεφρική λειτουργία.

Περιέχει πλήθος...

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Να συλληφθούν οι Οζονέμποροι. Ξεπέρασαν τα όρια οι τιμές του όζοντος σε Μαρούσι, Λυκόβρυση.

Δεν πάει να απαγορεύει ο ΕΟΦ κι ο Γάμα Γάμα του Καταναλωτή τις διαφημίσεις των συσκευών Όζοντος που ισχυρίζονται (παρανόμως &ψευδώς) ότι έχουν παν-θεραπευτικές ιδιότητες. Οι Οζονέμποροι αντί να σταματήσουν, έχουν πολλαπλασιάσει καταιγιστικά τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ 'εχουν ρίξει τις τιμές (με εξαίρεση τον Φικιώρη). Βέβαια ακόμα κι αν από την αρχική τιμή των 250 ευρώ έχουν κατέβει στα 45, πάλι κερδοσκoπούν αφού οι ανεξέλεγκτες κι άκρως επικίνδυνες  κινέζικες συσκευές, τους κοστίζουν μόνο μερικά ευρώ. Δυστυχώς τα  θύματα  των "Καματερών" είναι...

Oι "Τούρκοι" της Θράκης γιορτάζουν σήμερα τη σφαγή των Ελλήνων !


H 30η Αυγούστου, ΄"Γιορτή της Νίκης", να γίνει
ημέρα της ευτυχίας, λένε οι "Τούρκοι" στη Θράκη
Προκαλούν και πάλι: Γιορτάζουν "με χαρά" την νίκη των Τούρκων επί των Ελλήνων, μέσα σε ελληνικό έδαφος

Σήμερα οι Μουσουλμάνοι γιορτάζουν τη λήξη του Ραμαζανιού. Όμως, παράλληλα, οι Τούρκοι μουσουλμάνοι, γιορτάζουν, όπως κάθε χρόνο στις 30 Αυγούστου, το zafer bayram ή zafer gunu, δηλαδή την "ημέρα της νίκης". Πρόκειται για την επέτειο της ...

ΚΚΕ: Το μόνο κόμμα που δεν έβγαλε ανακοίνωση για το θάνατο Κύρκου

Ούτε κουβέντα δεν είπε το ΚΚΕ για το θάνατο του Λεωνίδα Κύρκου. Γνωστό το αγεφύρωτο μίσος των ΚΚΕδων για τον μακαρίτη, αλλά όχι κι έτσι ρε σύντροφοι ! Ενώ, και ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, καταχώνιασε την είδηση στα ενδότερα, σε 5 γραμμές, γράφοντας:

Απεβίωσε τα...

Αμφίβολη η επιστροφή Χατζηνικολάου.

Τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm αξιοποίησε ως βήμα ο Νίκος Χατζηνικολάου, προκειμένου να προχωρήσει σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στους ακροατές του, και να δώσει ορισμένες διευκρινίσεις αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον στο Alter, και το κατά πόσο θα επιστρέψει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.
«Είμαι...

Έκλεισε το αεροδρόμιο, γιατί αρρώστησε ο...Πυροσβέστης!

Η καλοκαιριάτικη αλητεία των "υπευθύνων" σε όλο της το ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Εισήχθη χθες βράδυ στο κέντρο Υγείας της Μήλου ο μοναδικός πυροσβέστης του αεροδρομίου (ο άλλος είναι σε άδεια), λόγω καρδιολογικού προβλήματος. Σήμερα, όταν ο γιατρός κάλεσε το αεροδρόμιο  να  κλείσει θέση στον ασθενή του και  να τον στείλει στην Αθήνα, ο Αερολιμενάρχης τον πληροφόρησε ότι το αεροδρόμιο είναι κλειστό λόγω ...έλλειψης πυροσβέστη. Έτσι το σπάταλο Κράτος στέλνει...

Πληρώνουν για θεραπεία και γίνονται πειραματόζωα εν αγνοία τους!

 nosokomeioΠαρά το νόμο και την ιατρική δεοντολογία, πειραματόζωα εν αγνοία τους γίνονται εδώ και χρόνια στη χώρα μας καρκινοπαθείς.
Πληρώνοντας αδρά τον πειραματιστή γιατρό και επιβαρύνοντας τα ασφαλιστικά ταμεία, υποβάλλονται σε μια μέθοδο, τη λεγόμενη Λαμπαροσκοπική Υπερθερμική Ενδοπεριτοναϊκή Χημειοθεραπεία, η οποία διεθνώς μελετάται ακόμη πειραματικά σε χοίρους και αρουραίους.
Στη χώρα μας όπου ανθεί το εμπόριο της ελπίδας και του πόνου η...

Οι ευρωπαϊστές έκαναν την χώρα μας Αλβανία.

http://papaioannou.wordpress.com
Τυφλωμένοι σε ένα μεταρρυθμιστικό οίστρο και παραδομένοι στις εντολές της

χώρα πυρήνα του ευρώ, προχωράμε ως πειραματόζωα σε μια άνευ προηγούμενο στα δυτικά χρονικά  αυτόβουλη αλβανοποίηση της χώρας.
Καθώς συμαχικά ταμεία τρέφουν ακόμη το ντόπιο πολιτικό-εκδοτικό-οικονομικό σύστημα και τα Τζάκια.
Χρήσιμο...

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Καταναλώνουμε Βιοντήζελ αντί για Σπορέλαιo?

Από www.adena.gr
Περίεργη διάσταση δόθηκε σε ένα θέμα ζωής, που οδηγεί σε θανάτους . Χθες στις ειδήσεις το ALPHA, αναφερόμενο στις δηλώσεις του (νέου) Προέδρου του ΕΦΕΤ σε εφημερίδα, για μεταφορά γάλατος, χυμών, και λαδιών σε βυτιοφόρα με βιοντίζελ, έδειξε πλάνα από παρεμφερή δική του έρευνα του 2006.
Στο ρεπορτάζ ακούγεται ότι οι οδηγοί βυτιοφόρων αντι για σογιέλαιο, ξεφόρτωναν βιοντήζελ  στα εστιατόρια!!!
Στην...

Λόγια και εικόνες της Αθήνας!

Είναι μοναδική πόλη.
-Οι Κινέζοι γράφουν & λένε (τα κινέζικα στολίδια ) "Ψευδοκοσμήματα" , κι οι Αθηναίοι  "faux bijoux" !
-Παίρνουν την στροφή με μηχανάκι οδηγώντας με το ένα χέρι, και τηλεφωνώντας με το άλλο.
-Απειλούν  στο τοίχο τους νέους (Πολιτικούς) δοσίλογους ότι θα τους κρεμάσουν, αλλά στο...

Αρχή Προστασίας Εγκληματιών (από την σύλληψη)?

www.adena.gr
Για πολλοστή φορά ιδιοκτήτης κάβας πέφτει θύμα ένοπλων ληστών. Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν καρέ καρέ την "διαδικασία", τα πρόσωπα, και τα "εργαλεία" του εγκλήματος. Για οποιαδήποτε Αστυνομία του κόσμου θα ήταν...

H Vodafone εξαγοράζει την Wind!

Εκτός από το deal Alpha Bank – Eurobank, σήμερα «έσκασε» και μια ακόμα συμφωνία, αυτή τη φορά στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών!
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Wind από τη Vodafone βρίσκονται οι δύο ...

Το Σχολείο βλάπτει σοβαρά την Παιδεία.

του Νικήτα Καυκιού
 

Χάσαμε τη σοφία για τη γνώση.
Χάσαμε τη γνώση για την πληροφορία.
 Τ. Σ. Έλιοτ
Το ελληνικό σχολείο στοχεύει στην θεωρητική μάθηση και την επαγγελματική αποκατάσταση. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι η κορυφή του παγόβουνου.Το σχολείο δεν διαμορφώνει ισορροπημένες και δημιουργικές προσωπικότητες. Απλά εξαναγκάζει στην πρόσληψη εγκυκλοπαιδικών πληροφορίων. Δεν προωθεί την...

«Άστραψε » ο Τατούλης για τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης !

http://newsmessinia.blogspot.com
Οξύτατη ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη σχολιάζοντας στην ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα για του υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας λόγο για ωμή πολιτική παρέμβαση.
Ο περιφερειάρχης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι, ''Σ' ένα βρώμικο και δυσώδες περιβάλλον, στο οποίο τους τελευταίους μήνες κάθε μέρα αποκαλύπτονται συνεχώς όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την φαιδρότητα και την ανομία στην οποία βασίστηκε η διεξαγωγή του...

Εφευρέτης παγκοσμίου κύρους από τον Βόλο!


Εφευρέτης παγκοσμίου κύρουςΜπορεί τα αδέρφια του να έκαναν περιουσία στο Βόλο, κατασκευάζοντας κουμπιά και διάφορα άλλα ψιλικά είδη, ο ίδιος όμως είχε τάξει στον εαυτό του άλλους σπουδαίους δρόμους ανακαλύψεων και εφευρέσεων. Κατασκεύασε τα ασφαλέστερα διαβατήρια και δημόσια έγγραφα που κυκλοφορούν στον πλανήτη.
 
Η πορεία του...

Πυροπροστασία και δασοπυρόσβεση με 2.000 ευρώ καύσιμα το χρόνο!


Το εξωφρενικό ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ το χρόνο, δικαιολογούν ως δαπάνες καυσίμων στο Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης. Ναι δεν διαβάσατε λάθος, αυτά είναι τα χρήματα για το 2011 και τα οποία φθάνουν για κίνηση κάποιων χιλιομέτρων ,τρεις μέρες κάθε μήνα.Για τις υπόλοιπες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι επιφορτισμένη να κινείται μόνο ...

H μεγάλη φυγή των μεταναστών (λέμε τώρα) από την Ελλάδα της κρίσης !


Εχει και η οικονομική κρίση τα καλά της, καθώς αρχίζουν μαζικές πλέον οι αποχωρήσεις μεταναστάτων από την Ελλάδα ...αφού "μετανάστες" σε συνθήκες διαβίωσης και δουλειάς  θα είμαστε οι ίδιοι οι Ελληνες στην χώρα μας .Δείτε θέμα
Μέρα με τη μέρα αδειάζουν οι γειτονιές της Αθήνας, που για περίπου δύο δεκαετίες φιλοξένησαν οικονομικούς μετανάστες και η εικόνα του κέντρου αλλάζει Παντού υπάρχουν ...ενοικιαστήρια, σε πόρτες, τοίχους, στάσεις λεωφορείων και κολώνες. 

Την Ελλάδα εγκαταλείπουν Αλβανοί, οι οποίοι αποφασίζουν να επενδύσουν τις οικονομίες τους στις πατρίδες τους. Βούλγαροι, Ρουμάνοι και Πολωνοί επιστρέφουν στις χώρες τους, που είναι πλέον μέλη της Ε.Ε. 

Το επισφαλές μεροκάματο ωθεί ακόμη και ασιάτες μετανάστες να παλλινοστήσουν. Πολλοί μετανάστες από την Ινδία, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν έβγαλαν εισιτήριο χωρίς επιστροφή, με προορισμό τις πατρίδες τους. 

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Καθημερινής», η μεγαλύτερη «διαρροή» παρατηρείται στην πολυπληθή αλβανική κοινότητα. Η πτώση στον κατασκευαστικό τομέα έχει πλήξει τους άνδρες, ενώ άνεργες έχουν μείνει πολλές γυναίκες που εργάζονταν ως οικιακές βοηθοί. Πολλοί Αλβανοί σκέφτονται την επιστροφή, όμως τα παιδιά αποτελούν συχνά ανασταλτικό παράγοντα, καθώς πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία και πολλά από αυτά δεν μιλούν καν αλβανικά. 
Από το 2004 και μετά, υπολογίζεται ότι έχουν φύγει από την Ελλάδα 50.000 Αλβανοί. 

http://www.newsbeast.gr/

Υπάρχει… θέμα με το Χρηματιστήριο;


ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Η ελληνική οικονομία είχε αρκετό καιρό να ακούσει «καλά νέα». Και η σημερινή επισημοποίηση της συγχώνευσης της Alpha Bank με την Eurobank, ήρθε να λειτουργήσει ως… αγχολυτικό, για τους παράγοντες της αγοράς που έχουν σχεδόν πιστέψει ότι η ανάκαμψη είναι μια άγνωστη έννοια για το λεξιλόγιο της σημερινής Ελλάδας.
Καμία έκπληξη λοιπόν για...

Στάχτη 70.000 στρέμματα από τη φωτιά στον Έβρο

Η Πυροσβεστική όμως (με τα Κομπούτερ της) τα βγάζει στο 1/2

Περισσότερα από 70.000 στρέμματα έχει κάνει στάχτη η καταστροφική φωτιά στον Έβρο, όπου εκτιμήσεις της Πολιτικής Προστασίας κάνουν λόγο για στρέμματα από δρύες, πεύκα και καλλιέργειες.

Σε ...

Έρχεται ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης στην Θράκη.

http://piazzadelpopolo.blogspot.com
Τις γιορτές του Ραμαζανιού θα περάσει στην Θράκη ο Αλή Μπαμπατζάν, υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας με αρμοδιότητα την οικονομία και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος υπουργός θα μετάσχει στο ναμάζι (προσευχή) του Μπαϊραμιού στο Εσκί Τζαμί της Κομοτηνής. Ο Αλή Μπαμπατζάν, ο οποίος αναμένεται να ...

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Αν δεν αντέχετε (οικονομικά) να επισκεφθείτε τον Πύργο του Άιφελ στην Γαλλία., υπάρχει και στην ...Πελοπόνησσο!


Συγκεκριμένα στα Φιλιατρά που είναι η έδρα του ομώνυμου Δήμου της επαρχίας Τριφυλίας του Νομού Μεσσηνίας. Είναι κτισμένα στο δυτικό άκρο του Νομού Μεσσηνίας, κοντά στις ακτές του Ιονίου Πελάγους, σε υψόμετρο 70 μέτρων. Εισερχόμενος κανείς στην πόλη των Φιλιατρών έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά ένα παράξενο μεταλλικό αρχιτεκτόνημα, τον «Πύργο του Άιφελ» όπως ονομάζεται κι έχει ...

Ταβέρνα τάϊζε με αποφάγια τους πελάτες της..!

  • Βρήκαν στα ψυγεία αποφάγια που τα ζέσταινε ο επιχειρηματίας στο φούρνο μικροκυμάτων
Η καταγγελία που έφτασε σε δημόσια αρχή της Κορίνθου ήταν σοκαριστική. Μία παρέα πήγε για φαγητό σε μία από τις πλέον κοσμικές παραλιακές ταβέρνες της Κορινθίας και μεταξύ των άλλων παρήγγειλε και μία μερίδα κεφτεδάκια..!
Έκπληκτη γυναίκα της παρέας διαπίστωσε ότι στη μερίδα με τα κεφτεδάκια που έφτασε στο τραπέζι της, υπήρχαν δύο δαγκωμένοι κεφτέδες...
Αμέσως...

Συνελήφθη Αλβανός με χασισοφυτεία …Μαμούθ 15 στρεμμάτων !!

http://newsmessinia.blogspot.com
Συνελήφθη, χθες 27 Αυγούσου το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 35 ετών, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (Ινδική Κάνναβη). Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς στη περιοχή της Πιτίτσας Πατρών, εντός δασικής έκτασης, καλλιεργούσε από...

Πλαστά ελληνικά διαβατήρια για μετανάστευση στην Αυστραλία

Πλαστά ελληνικά διαβατήρια προμηθεύουν απατεώνες σε αλλοδαπούς, κατοίκους της Ελλάδας, που ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία.
 Ο «Νέος Κόσμος», που αποκάλυψε προ καιρού το κύκλωμα απατεώνων που «πουλούσε» βίζες σε Έλληνες ενδιαφερόμενους να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, πληροφορείται από πρώτο χέρι, ότι το ίδιο κύκλωμα πουλά πλαστά διαβατήρια σε Βαλκάνιους και Ασιάτες με «τσουχτερό» τίμημα.
Στις 28 Ιουλίου 2011 αποκαλύψαμε, ότι «άγνωστοι ποζάρουν ως «σύμβουλοι» μετανάστευσης και αποσπούν χρήματα από ενδιαφερόμενους Έλληνες να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία».
Την προσοδοφόρα κομπίνα είχε στήσει η εταιρεία-φάντασμα www.ausfis.org που...

Προσπάθεια συγκάλυψης των μπουρλοτιέρηδων του Αιγαίου

Μέχρι τέλους οι πιέσεις για να σταματήσειη ανομία στις ελληνικές θάλασσες

του Γιάννη Κουτελίδα 
Το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό επαγγελματία ψαρά κατά τη χρήση δυναμίτιδας στις 19 Αυγούστου στα Κουφονήσια, που αποκάλυψε και δημοσίευσε το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, έχει θορυβήσει το κύκλωμα που λυμαίνεται επί χρόνια τα ιχθυαποθέματα με παράνομες και καταστροφικές μεθόδους.
Τα...

Ηλικιωμένοι ... στο στόχαστρο ληστών!...

Παρίσταναν (κλασικά) τους πωλητές λευκών ειδών. .
Ηλικιωμένες γυναίκες έβαζαν "στόχο" τέσσερις τσιγγάνοι, οι οποίοι με γεμάτες ... τσέπες ετοιμάζονταν, χθες το βράδυ, να σαλπάρουν ... για άλλες πολιτείες!
Οι τέσσερις τσιγγάνοι είναι οι δράστες της ληστείας σε βάρος 85χρονης στο Μορόνι του δήμου Φαιστού , ενώ ...

Κύριε Μόσιαλε, κάτι είπατε για κρυφά κονδύλια σε δημοσιογράφους?

ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ, για να μην σας κολλήσουν “χαρακτηρισμούς” κάποιοι καοήθεις.
Γράφει η Τρολυμπία
Ο διάδοχος του ηγέτη – λέιζερ Πεταλωτή, κατήγγειλε την ύπαρξη μυστικών κονδυλίων τα οποία κατέληγαν σε τσέπες δημοσιογράφων για να προωθούν (προφανέστατα) την κυβερνητική πολιτική.
Στο μεσοδιάστημα βέβαια, τριπλασίασε τις δαπάνες της θέσεως του σε αστρονομικά επίπεδα γεγονός το οποίο ελάχιστοι έθιξαν.
Αντίθετα, μετά την ...

Την φωτιά στον Έβρο την έβαλε ο Κεμαλοναζί που… απειλούσε στο Δέρειο την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου;;;


Κάτι παρόμοιο έγραφε και το σημερινό ΠΑΡΟΝ.
Εννοείται ότι η εξήγηση με το τρακτέρ που πέταγε σπίθες, είναι για κλωτσές. Διαβάστε την απίστευτη είδηση, που θα προσπαθήσουμε και εμείς να επιβεβαιώσουμε:
Αποκαλύψεις από την έγκριτη εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ
Ας σταματήσει το παραμύθι, ότι η πυρκαγιά που κατέστρεψε 70.000 στρέμματα στον Έβρο, ήταν δήθεν τυχαίο γεγονός και προκλήθηκε από τους σπινθήρες εξάτμισης τρακτέρ
Κάντε ...

500.000 ευρώ η "ταρίφα" για την ημέρα της γυναίκας...!

http://press-gr.blogspot.com/

Από τον Νίκο Αναγνώστου
Αυτή η απόφαση που αποκαλύπτουμε σήμερα είναι ενδεικτική του τρόπου που διαχειριζόταν το δημόσιο χρήμα η κυβέρνηση της ΝΔ. Απόφαση για την πληρωμή 575.431 ευρώ που πρέπει υποχρεωτικά να γίνει και την οποία υπέγραψε ως υπουργός Μεταφορών ο Δημήτρης Ρέππας.
Ας δούμε...