Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

XAIΡΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ!


Γράφει ο Διογένης, ο Κυνικός
Αγαπητό Fimotro,
Τελικά δεν μπορεί κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Ξαφνικά βρέθηκε η λίστα των μεγαλοοφειλετών! Ξαφνικά δόθηκε στην δημοσιότητα!! Ξαφνικά δεν υπήρχε πρόβλημα με την αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων!!! Βεβαίως μας πήρε μήνες για να «βρεθεί» η λίστα που …. δεν υπήρχε, οπότε υπήρχε και ο κατάλληλος χρόνος για να διαμορφωθεί ο κατάλογος αυτός αναλόγως. Για παράδειγμα,.... αποκύημα της φαντασίας μας είναι το σενάριο αυτό, αλλά να λέμε, δεν θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει «επωνύμους» να κάνουν μια ρυθμισούλα, να πληρώσουν μια-δύο δόσεις και έτσι να αφαιρεθούν από αυτή; Και μετά έχει ο Θεός…..
Και για μεν τα ψέματα των πολιτικών, τα γνωρίζουμε πια, και ηλίθιοι να είμαστε που ελπίζω ότι δεν είμαστε το θράσος τους έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, αλλά και ο κύριος Κουσελάς, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών τι «κωλοτούμπας» και αυτός; Πάλι καλά που δεν έχουμε Ολυμπιακούς αγώνες γιατί σίγουρα θα έπαιρνε το χρυσό μετάλλιο. Τον Οκτώβριο του 2011 ο κύριος Κουσελάς μετά από λογομαχία του με τον κύριο Βενιζέλο στην ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, είχε απαντήσει στον υπουργό ότι «Εγώ παρέδωσα λίστα με φοροφυγάδες και με έφαγαν τα μεγάλα συμφέροντα». Μάλιστα άφηνε να εννοηθεί ότι η φοροδιαφυγή είχε και την «πρωθυπουργική ανοχή»!!! Βέβαια μετά από λίγες ημέρες από βήματος της Βουλής είπε «Δεν δήλωσα ποτέ ότι διαθέτω λίστα με μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου και πολύ περισσότερο ότι έδωσα τέτοια λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου». Και όταν κλήθηκε από τον Οικονομικό Εισαγγελέα κύριο Πεπόνη, στην κατάθεση του ο κ. Κουσελάς υποστήριξε ότι, οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και ο ίδιος δεν είπε ποτέ ότι είχε στα χέρια του τέτοια λίστα!!!
Και χθες τι έγινε; Βγήκε ο ανεκδιήγητος κύριος Κουσελάς και δήλωσε ότι ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ!!!! Συγκεκριμένα είπε «Αισθάνομαι δικαιωμένος που είχα μιλήσει για λίστες μεγαλοοφειλετών, αν και τότε ορισμένοι με αποκάλεσαν κωλοτούμπα»…. Σας παρακαλώ ας μας εξηγήσει κάποιος… Κάποιος έχει πρόβλημα… Ή εμείς ή αυτός; Και επειδή εμείς τις δηλώσεις του τις αντλήσαμε από το αρχείο μας και είναι δημοσιευμένες σε όλες τις εφημερίδες και στο διαδίκτυο, το πρόβλημα σίγουρα το έχει ο κύριος αυτός. Δεν φθάνει που όχι ως πολιτικός αλλά και ως άνδρας δεν υποστήριξε τις δηλώσεις του, δεν είχε το θάρρος να πει και να στηρίξει την αλήθεια των λεγομένων του, τώρα μας λέει κιόλας ότι δικαιώθηκε. Δυστυχώς αυτό είναι το ΘΡΑΣΟΣ, η ΑΝΑΙΔΕΙΑ του συγκεκριμένου πολιτικού, που προφανώς είναι χαρακτηριστικό δείγμα Έλληνα πολιτικού. Θα μας πει κάποιος, γιατί χαλάτε τώρα μελάνι για αυτόν ή αυτούς; Όχι τα γράφουμε αυτά μήπως και υπάρχει κανένας που να μην ξέρει γιατί φθάσαμε εδώ που φθάσαμε! Και βέβαια για να μην αδικήσουμε τον κύριο Κουσελά γιατί δεν έχουμε τέτοια πρόθεση, θα θυμίσουμε και την δήλωση του άλλου τέκνου της χώρας μας, του πρώην τσάρου της Οικονομίας μας και νυν υπουργού Ενέργειας κ. Παπακωνσταντίνου. Τι είχε δηλώσει ο κύριος αυτός; Ο κ. Παπακωνσταντίνου μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Οκτώβριο του 2011 και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο»!!! Θέλετε κάτι άλλο; Δεν νομίζουμε…..
Πάντως πως γίνεται σε αυτή την χώρα σαπίλα και πολιτική(οί) να πηγαίνουν μαζί; Γιατί δεν μας κάνει εντύπωση που οι φερόμενοι ως αρχηγοί των εγκληματικών ομάδων στην Θεσσαλονίκη είχαν σχέσεις με κόμματα και πολιτικούς; Γιατί δεν μας κάνει εντύπωση που κάποιος πολιτικός ήταν μέχρι και συνέταιροι με έναν από τους μεγαλύτερους οφειλέτες του δημοσίου; Τέλος για να μην είμαστε και απαισιόδοξοι… και για να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα… αυτοί είναι οι ίδιοι πολιτικοί που προφανώς θα μας βγάλουν από την κρίση νικητές, είναι αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί που θα ζητήσουν την ψήφο μας στις επόμενες εκλογές. Τώρα να πούμε περαστικά μας ή να το αφήσουμε για αργότερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου