Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Το Μάτι προσφέρει δουλειά ΚΑΙ στον Πέτρο Κωστόπουλο!


http://amantomatimou.wordpress.com/

Η AmanToMatiMou Holdings Ltd, θυγατρική της AmanToMatiMou News Corporation Ltd, συμπάσχει με το δράμα που περνούν διάφοροι μεγαλο-πασόκοι πρώην Εκδότες – Δημοσιογράφοι – Μυκονόβλαχοι και για άλλη μια φορά τους συμπαρίσταται έμπρακτα.
Αγαπητέ Πέτρο,
Όταν διαβάσαμε το σπαρακτικό άρθρο – ποταμό που δημοσίευσες στο internet, αλλά και το δράμα που ζείτε οικογενειακώς, όπως αποκάλυψε η σύζυγός σου, σύσσωμη η συντακτική ομάδα του AmanToMatiMou έπεσε σε βαθιά μελαγχολία. Για να...
καταλάβεις πόσο βαθιά, χθες μόνο χαλάσαμε 3 κουτιά επιτραπέζια χαρτομάντηλα Tempo και 6 20άδες Zewasoft. Είχαμε να κλάψουμε έτσι από τότε που είδαμε το “Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα”. Κορόμηλο το δάκρυ.

Επειδή όλοι εμείς εδώ πιστεύουμε και στηρίζουμε τα πρόσωπα που “απογείωσαν” την Ελλάδα τα προηγούμενα 25 χρόνια (και δεν το ξεχνάμε ποτέ Πέτρο ότι ήσουν ένας από αυτούς) αλλά και επειδή δεν έχουμε καμμια διάθεση να τρώμε μια περιουσία σε είδη χαρτικής, το AmanToMatiMou αποφάσισε να σου προσφέρει δουλειά.
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, σε ενημερώνω οτι ακόμα παραμένει αδειανή η θέση που προσφέραμε στον έτερο θλιμμένο μεγαλο-πασόκο δημοσιογράφο Σ. Φυντανίδη, αφού ο ίδιος ούτε καν καταδέχτηκε να απαντήσει στην πρότασή μας.
Ελπίζουμε τουλάχιστον οτι εσύ θα την αποδεχτείς. (Και – μεταξύ μας – γουστάρουμε κιόλας. Όπως και να το κάνουμε, άλλη η γκλαμουριά που θα προσθέσεις εσύ Πέτρο στην εταιρεία μας και άλλη η “ξυνίλα” του Σεραφείμ).
Επιπλέον, σε περίπτωση που δεχτείς, σου υποσχόμαστε οτι το ύφος και η θεματολογία του AmanToMatiMou θα αλλάξει ριζικώς (όχι, για να δεις τί είμαστε!) Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε οτι, σε περίπτωση αποδοχής της πρότασής μας, το blog μας θα αφοσιωθεί αποκλειστικά σε μεγάλες επιστημονικές έρευνες, σαν και αυτές που έκανες στα περιοδικά σου τα προηγούμενα 25 χρόνια.
Σου δίνουμε και μερικά παραδείγματα για να πάρεις μια ιδέα:
 - Τί να τρώμε πριν δώσουμε πίπα για να έχει γλυκιά γεύση το σπέρμα;
 - Το βυζί της Βάνας Μπάρμπα συμβαδίζει με την πολιτική της σκέψη ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο;
 - Το γαμήσι στα όρθια προκαλεί αρτηριοσκλήρωση ή χλαπάτσα;
- Που τρώς το καλύτερο καρπούζι, κάνοντας μπανιστήρι; Στην Ψαρού ή στα Ματογιάννεια;
- Ποιός την έχει μεγαλύτερη, ο Εθνικός μας Σταρ, ή ο Μίστερ Εθνικά Μπούτια;
Όπως βλέπεις φίλε Πέτρο τα δίνουμε όλα για πάρτη σου, τα δίνουμε όλα για μια ώρα Χολιγουντιανής γκλαμουριάς. Έστω και αν αυτή προέρχεται, όχι από το Beverly Hills του L.A., αλλά λίγο έξω από το Σέσκλο της Μαγνησίας. Δε γαμιέται.

Α, παραλίγο να το ξεχάσω: Πέτρο, έχε υπόψη σου οτι στο όλο πακέτο περιλαμβάνεται και η φύλαξή σου από εταιρεία Security, που θα αναλάβει την 24ωρη προστασία σου από τους απλήρωτους πρώην εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ που ψάχνουν να σε βρουν για να σε δείρουν. (Τί αχάριστη αυτή η πλέμπα. Τους έντυσες, τους τάϊσες, τους έμαθες τη Μύκονο και αυτοί οι αλήτες ζητάνε και τα “δεδουλευμένα” από πάνω).
Πολλούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου στη Τζένη
Δήμος Βέρυ Λαμόγιος
Πρόεδρος / AmanToMatiMou News Corporation Ltd / AmanToMatiMou Holdings Ltd / Δημοσιοκάφρος / Off Shore Expert / Θαυμαστής Τσουκάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου