Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Υπό κατάρρευση ο όμιλος Carrefour; Αναγνώστης καταγγέλλει την μη καταβολή δεδουλευμένων

Που να τολμήσει η Επιθεώρηση Εργασίας να τους "αγγίξει"!

Ειμαι ιδιοκτητης φορτηγου στα ξακουστα σουπερ μαρκετ CARREFOUR, αυτο που συμβαινει πλεον ειναι απιστευτο.
Απο την στιγμη που μπαινεις και ξεκινας συνεργασια μαζι τους σε εχουν 6 μηνες απληρωτο, αυτη πες οκ ειναι η συμφωνια παρολο που εσυ πληρωνεις το ΦΠΑ σου, το ΤΕΒΕ σου, τα Πετρελαια σου και οτι σου μενει για να ζησεις εσυ και η οικογενεια σου!!

Μετα το...
περας των 6 μηνων αρχιζεις να πληρωνεσαι, στην αρχη επαιρνες τις δυο επιταγες σου το μηνα, τα κουτσοβολευες (οταν λεω αρχη εννοω πριν οικονομικης κρισης) τωρα εχουμε φτασει σε σημειο να ειμαστει απληρωτοι 3 μηνες, και ρωτώντας τον προισταμενο του προισταμενου ω προισταμενε ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

Συγνωμη εγω νομιζα οτι τα CARREFOUR ηταν κολοσσος, τωρα μιλαμε γιατι για μια μικρομεσαια επιχειρηση, που κανεις δεν ειναι αρμοδιος να σου απαντησει σε τιποτα και να σε βγαλει απο αυτη την κατασταση.

Οι λογαριασμοι τρεχουν, οι πετρελαιαδες ζητανε τα λεφτα τους και αυτοι και δικαιως τα ΦΠΑ ερχονται το ενα μετα το αλλο, οι οικογενειες δεν ζουν πλεον απλα περιμενουν την καταρρευση και το τελος ......

Και το κρατος τι κανει γι αυτο;;

Ναι ενας δικηγορος μου εδωσε μια λυση: Στείλε εξώδικο μου ειπε, δεν ειναι κατι φοβερο, απλα ενα ταρακουνημα. ΟΚ πες οτι το στελνω και μετα ΤΙ; Που θα βρω δουλεια απο την στιγμη που θα μας εχουν στην μπουκα και στο τελος ή θα μας διωξουν ή θα αναγκαστουμε να φυγουμε μονοι μας;

Αυτη την στιγμη που σας γραφω ολα αυτα, εχουμε φτασει στο ΑΜΗΝ. Ως εδω ημασταν, και δεν ζηταμε τιποτα παραπανω απο τα δεδουλευμενα μας, ουτε χάρες, ουτε δανεια. Τα χρηματα για τα οποια εχουμε κοπιασει.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου