Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΟκ από τον Συνήγορο του Πολίτη: Αύξηση της κακοδιοίκησης !!


ΣΩΩΩΠΑ …ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ! Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ..ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΑΣ ;
Αύξηση στις περιπτώσεις κακοδιοίκησης κατά 8,5% και των αρνητικών συμπεριφορών των λειτουργών της δημόσιας διοίκησης προς τους πολίτες, διαπιστώνει η Συνήγορος του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού, στην ετήσια έκθεσή της, που παρέδωσε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.
«Η έκθεση του 2011 είναι η αντανάκλαση της... κρίσης σε όλες τις όψεις της, αλλά και στη διαχείριση της. Στην κορυφή της λίστας των προβλημάτων είναι τα φορολογικά ζητήματα και τα θέματα κοινωνικής πολιτικής, ενώ αυξήθηκαν οι περιπτώσεις κακοδιοίκησης κατά 8,5%. Γενικότερα, αυτό που προκύπτει, είναι η ρήξη στις σχέσεις κράτους και κοινωνίας» δήλωσε, μετά την επίδοση της έκθεσης, η Συνήγορος του Πολίτη.
Από πλευράς του, ο Φίλιππος Πετσάλνικος χαρακτήρισε "καθοριστικό" τον ρόλο του Συνηγόρου του Πολίτη στη σημερινή συγκυρία, ως «προστάτη και αρωγού των πολιτών, που συχνά ταλαιπωρούνται από την δημόσια διοίκηση στη χώρα μας, παρά τις νομοθετικές βελτιώσεις που έχουν συντελεστεί όλο το προηγούμενο διάστημα».
«Είναι καθοριστικός ο ρόλος του Συνηγόρου του Πολίτη, γιατί οι πολίτες χρειάζονται πάνω από όλα τη χρηστή διοίκηση. Οι πολίτες αξιώνουν να αντιμετωπίζονται με δικαιοσύνη και να εξυπηρετούνται, τόσο από την κεντρική διοίκηση, όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση» κατέληξε ο πρόεδρος της Βουλής.
 http://newsmessinia.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου