Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο έμπορος που έγινε παπάς… άφησε χρέη χιλιάδων ευρώ !!


Μπορεί να έκλεισε το μαγαζί του, μπορεί να φόρεσε ράσο (στην Αττική) όμως άφησε πίσω του τόσα χρέη που μάλλον... δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος του για τον Παράδεισο!
Ο λόγος για τον έμπορο ο οποίος προ μηνών έκλεισε το κατάστημά του και με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου (αρχιμανδρίτη στην Αττική) φόρεσε το ράσο για να γλιτώσει από τον οικονομικό Γολγοθά που ανέβαινε!
Το θέμα αποκάλυψε ο...
«Κόσμος» πριν από ένα μήνα και προκάλεσε σάλο στο πανελλήνιο! Μάλιστα ακόμη και αθηναϊκοί τηλεοπτικοί σταθμοί αναμετέδωσαν το ρεπορτάζ.
Μόνο που η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή. Γιατί μπορεί ο έμπορος - παπάς να κατέβασε ρολά, όμως άφησε πολλά χρέη και αρκετοί... τον ψάχνουν!
«Από μένα είχε πάρει δύο εργαλεία» μας δήλωσε ιδιοκτήτης καταστήματος που έχει την έδρα του ακριβώς απέναντι από τον πρώην κατάστημα του... παπά! «Μου είπε θα μου φέρει τα λεφτά, τον πίστεψα, γείτονας ήταν. Έκανε όμως την κορόϊδα και κάποια στιγμή... έκλεισε το μαγαζί και εξαφανίστηκε» καταλήγει.
«Συνεχώς έβαζε ταμπέλες στο μαγαζί πως κάνει ανακαίνιση. Πριν από αυτό τοποθετούσε πινακίδες με προσφορές. Τελικά μία Κυριακή τα έβγαλε όλα και την κοπάνησε» μας είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στον οποίον οφείλει αρκετά μισθώματα.
Όπως μας αποκάλυψε ο Πατρινός ιδιοκτήτης του ακινήτου, γνωρίζει καλά πως ο συγκεκριμένος πρώην έμπορος είχε συγγενή του έναν αρχιμανδρίτη στην Αττική. Φαίνεται πως τον έπεισε ότι... δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και εκείνος... του έβαλε ράσο! «Που να ήξερε όμως πόσα χρωστάει στην Πάτρα» δηλώνει ο ιδιοκτήτης.
Χρέη και σε προμηθευτές
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην έμπορος έχει αφήσει χρέη και σε προμηθευτές του. Στο παλιό του μαγαζί πάντως έχουν φθάσει και ορισμένα εξώδικα. Το περιβάλλον του πάντως ισχυρίζεται πως θα προσπαθήσει να ξεπληρώσει τους πιστωτές ή προμηθευτές του, εκτιμάται όμως ότι θα αργήσει να πετύχει τον στόχο του. Γιατί από τη μία η κρίση και οι περικοπές στον μισθό του ιερέα, και από την άλλη τα μεγάλα χρέη του, είναι βέβαιο πως δεν θα τα καταφέρει εύκολα, όσο και αν επιθυμεί... να ξεμπερδεύει! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει αφοσιωθεί στον Θεό, έχει καιρό να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επιβιώσει και να ξεπεράσει τις παλιές «αμαρτίες»!
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου