Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Εξιχνιάστηκαν οι ληστείες του ιδιοκτήτη ουζερί και του ιχθυέμπορου από την Αστυνομ. Διευθυνση Μαγνησίας



Τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι βρίσκονται πίσω από τις ένοπλες ληστείες σε βάρος νεαρού ιχθυέμπορου στο Βόλο και του ιδιοκτήτη ουζερί, από τους οποίους απέσπασαν συνολικά, 88.000 €. Η σύλληψη των δύο δραστών έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Ιωλκού και οι δύο αλλοδαποί αντιστάθηκαν, αλλά δεν τα κατάφεραν να διαφύγουν.
Μετά από... αξιοποίηση πληροφοριών η Αστυνομία οδηγήθηκε στο πρόσωπο που έλαβε μέρος και στις δύο ληστείες και είναι αλβανικής υπηκοότητας, συνέλαβε τον ίδιο και έναν συνεργό του και πλέον αναζητά τους άλλους δύο ομοεθνείς του, που ενέχονται στις δύο ληστείες που έγιναν με την απειλή όπλων.
Όπως είναι γνωστό τρεις Αλβανοί είχαν ληστέψει, με την απειλή πιστολιών και σιδηρολοστού τον 29χρονο ιχθυέμπορο, ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν έβγαινε από το σπίτι του, στη συνοικία Ν. Δημητριάδας, για να πάει στην Ιχθυαγορά και του είχαν κλέψει ποσό 8.000 €.
Στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, οι δύο ληστές, με την απειλή πιστολιού είχαν ληστέψει 52χρονο ιδιοκτήτη ουζερί, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, στην περιοχή του Νοσοκομείου και, αφού είχαν χτυπήσει τον ίδιο και την 51χρονη σύζυγό του έκλεψαν ποσό 80.000 € και ένα κόσμημα.
Στην κατοχή του ενός ληστή που συνελήφθη βρέθηκε ποσό 2.600 € από τη ληστεία στον ιχθυέμπορο, που αποδόθηκαν στον παθόντα, ενώ τα χρήματα από τη ληστεία των 80.000 € βρίσκονται στην κατοχή Αλβανού που αναζητείται.
Ήδη η Αστυνομία σχηματίζει δικογραφίες σε βάρος των δύο συλληφθέντων και εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τους άλλους δύο που αναζητούνται καθώς παρήλθε η προθεσμία του αυτόφωρου.
Για την εξιχνίαση υπάρχει πιθανότητα εντός της ημέρας να δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου