Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

O πασίγνωστος (άγνωστος) παρουσιαστης του ΑΝΤ1 με την κοκα και οι προφυλακισεις...


Η αμαρτωλή έξη του πασίγνωστου παρουσιαστή του ΑΝΤ1 με την κοκαϊνη καθώς και τα νταλαβέρια των πρωτοπαλίκαρων της Θύρας 7 με τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών ήρθαν στο φως από την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε νακρωτικά.
Το διαβιβαστικό της Ασφάλειας αλλά και ο κοριός της ΕΥΠ τα κάρφωσε όλα. Από το πρωί μας ζητάτε να αποκαλύψουμε το όνομα του παρουσιαστή. Δεν ...
το κάνουμε καθώς δεν είναι κατηγορούμενος.
Ούτως η άλλως την κοκαϊνη που φέρεται να προμηθεύτηκε την ήθελε για προσωπική χρήση. Η συγκεκριμένη ιστορία όμως καταδεικνύει το τι πραγματικά συμβαίνει όταν οι κάμερες και τα φώτα σβήνουν.
Πάρε δώσε με "χουλιγκάνους" αλλά και (ο θεός να τους κάνει) "δημοσιογράφους" αυλικούς εκδοτών οι οποίοι στο παρελθόν είχαν εμπλακεί και σε άλλες -πλην του Φιλόπουλου- ιστορίες.
Τους είχε καταγράψει ο κοριός να συνομιλούς με άλλους "παλικαράδες" υπόδικους και πρώην φυλακισμένους για συμμετοχή σε σωματεμπορία. Αν δεν απατώμαστε ο ίδιος "κοριός" είχε καταγράψει και συνομιλίες των κυρίων αυτών με άλλους δημοσιογράφους του αστυνομικού ρεπορτάζ. Τα έχουμε και αυτά...
Στο προκείμενο όμως. Τη Δευτέρα προφυλακίστηκαν οι τρείς έλληνες -μεταξύ των οποίων και το παλικάρι της 7- και ο Αλβανός. 
Σε ό, τι αφορά τον παρουσιαστή, επιθυμεί να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί...


http://petraskandalou.blogspot.com/2012/03/o-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου