Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μέσα σε κλίμα λαμπερό άνοιξαν οι πύλες της 58ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς [video]




O ιστορικότερος θεσμός της ελληνικής ανθοκομίας, που πραγματοποιείται ανελλιπώς απο το 1955, και που φέτος διεξάγεται για 58η φορά, η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, άνοιξε τις πύλες της για το κοινό την...
Πέμπτη το βράδυ, με μια λαμπρή τελετή στο ολάνθιστο και καταπράσινο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτριος Ζωμόπουλος»

Την τελετή έναρξης τίμησαν με την παρουσία τους, οι δεκάδες πολιτών - δημοτών Κηφισιάς και επισκεπτών της Έκθεσης, σχεδόν ...σύσσωμο το τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο, προεξεχόντων των Αντιδημάρχων κ.κ. Ξυπολυτά, Παπαδάκη, Παπαδόπουλου, Κύρλου, Μαρκεσίνη, Παναγιώτου, ενώ το παρόν επίσης έδωσαν και Κηφισιώτες πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και νυν υποψήφιοι βουλευτές, όπως ο κ. Καλός και ο κ. Βάρσος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Πατούλης, ο πρώην υπουργός κ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, οι βουλευτές κ.Αργύρης Ντινόπουλος και κ. Κοντογιάννης, εκπρόσωποι οργανισμών και αθλητικών σωματείων (κ.κ. Μαίρη Κεφαλά και Κώστας Αναστασίου από τον ΖΑΟΝ, κ. Βασίλης Πανάγος από τον Ηρακλή Κηφισιάς, κ. Σωτήρης Λατσούδας από την Α.Ε.Ν.Κ.) και πολλοί άλλοι.

Στη συνέχεια, αφού ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νικος Χιωτάκης εκφώνησε το λόγο με τον οποίο καλωσόρισε τους επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης, στη συνέχεια συνοδευόμενος απο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.Κύριλλο, τέλεσαν τα εγκαίνια κόβοντας, όπως προστάζει ο θεσμός, την πατροπαράδοτη κορδέλα (δείτε παρακάτω το σχετικό video) και η όμορφη ανοιξιάτικη νύχτα ξαφνικά απέκτησε ήχο και χρώμα, απο τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον Κηφισιώτικο ουρανό και τις μελωδίες που παιάνιζε η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς.

Η 58η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιείται στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» (τέρμα ηλεκτρικού σιδηροδρόμου- παλιός «τροχονόμος») από 26 Απριλίου έως 13 Μαΐου 2012, καθημερινά από 10π.μ έως 10μ.μ.








kifissia24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου