Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τριτοκοσμική πόλη λόγω δρόμων θυμίζει η..πρωτεύουσα της Τριφυλίας -

Κάτοικοι σε απόγνωση

Βομβαρδισμένη πόλη θυμίζει η Κυπαρισσία τώρα που πλησιάζει ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης με την τριτοκοσμική κατάσταση στους δρόμους της...έδρας του Δήμου Τριφυλίας με την κατάσταση να εξοργίζει τους κατοίκους και κυρίως τους οδηγούς που διαμαρτύρονται για το ποιος θα κληθεί να πληρώσει τις ζημίες στα οχήματά τους. Ορύγματα αρκετών εκατοστών στη μέση του δρόμου λες και έχει βομβαρδιστεί το κέντρο της πόλης θυμίζει η ... Ελ. Βενιζέλου, η 25ης Μαρτίουν στη ΒΔ μεριά της πλατείας, στην οδό Λαμπροπούλου κοντά στο σχολικό συγκρότημα των Δημοτικών σχολείων, στους δρόμους γύρω από το Νοσοκομείο και κυρίως στην παραλία.

Οι δημότες εξοργισμένοι επισημαίνουν ότι πληρώνουν δημοτικά τέλη χωρίς αντίκρισμα και είναι έτοιμοι...να κάνουν στάση πληρωμών είτε να προβούν σε επώνυμες καταγγελίες στους αρμόδιους φορείς καθώς η απαράδεκτη κατάσταση λόγω του ημιτελούς έργου των ομβρίων διατηρείται από την προεκλογική περίοδο μέχρι σήμερα ενώ η κα Γεωργία μας είπε "μήπως περιμένουν τελικά τις επόμενες εκλογές για να μπαλώσουν τους δρόμους, έλεος...".

ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ Ι.Χ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;

Ένας πολίτης στην οδό Λαμπρόπούλου εξήγησε ότι "τέτοιοι δρόμοι συναντούμε μόνο σε χώρες με πολεμικές συρράξεις, πέρασε το 2010 και το 2011 και ο χειμώνας αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε" ενώ ο κ. Γιώργος συμπλήρωσε ότι "πήγαν να κατασκευάσουν την αποχέτευση αλλά όταν είχαμε βροχές το νερό δεν άφηνε τίποτα στο διάβα του και τώρα φτάνουμε στο καλοκαίρι χωρίς να αλλάζει κάτι με την κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ η ίδια κατάσταση επικρατεί στα χωριά μας όπου αρκετοί δρόμοι είναι αδιάβατοι ενώ αλλού οι λακούβες υπάρχουν για να θυμίζουν τα χάλια μας". Εξάλλου διερωτήθηκε σε ποια υπηρεσία θα απευθυνθούν οι πολίτες για να πληρωθούν οι ζημίες από τα οχήματα των δημοτών τα οποία αναγκάζονται να αλλάζουν από λάστιχα μέχρι σασμάν... Ο κ. Παναγιώτης εξοργισμένος είπε ότι "το θέμα είναι ποιοι θα ασχοληθούν με τους δρόμους, διότι κάθε Δήμαρχος που βγαίνει κοιτάει το πακέτο και τους ψήφους, άλλαξαν Δήμαρχοι αλλά είναι άφαντοι" για να επισημάνει το πρόβλημα και σε άλλα μεγάλα έργα όπως το λιμάνι "αφού για ένα λιμάνι μέσα σε 70 χρόνια ήρθε μια κατασκευάστρια εταιρία και σε ενάμισι χρόνο κατάφερε να το γκρεμίσει....κανένας δεν ασχολείται ούτε με τα λιμενικά ούτε με τα άλλα έργα". Κατέληξε λέγοντας ότι "τι κάνουμε εμείς ως πολίτες που λεγόμαστε πρωτεύουσα της Τριφυλίας και ο κόσμος δεν έρχεται να μας επισκεφθεί αφού το καλοκαίρι γεμίζουμε σκόνη και λάσπες ενώ τα καταστήματα κλείνουν λόγω της σκόνης στο κέντρο της πόλης και πλέον ο κόσμος επειδή δεν έχει χρήματα οφείλουν να δώσουν άμεσα λύση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου