Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος για όλους και για όλα...(Βίντεο)...Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί


Σε μια συνέντευξη που θα κάνει αίσθηση, ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” Νίκος Μιχαλολιάκος, ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα της εκλογικής περιόδου, ανοίγει τα χαρτιά του .

O κ. Μιχαλολιάκος δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είναι φασίστας, αλλά εθνικιστής, ενώ χαρακτηρίζει ως τυχαίο γεγονός....
την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής την 21η Απριλίου, προσθέτοντας πάντως ότι έχει γεννηθεί για να προκαλεί. Ο ίδιος χαρακτηρίζει ως σπουδαία προσωπικότητα τον Χίτλερ αλλά “ως Έλληνας θα τον πολεμούσα”, ενώ σε σχέση με τις γερμανικές αποζημιώσεις προτείνει την κρατικοποίηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών που ανήκει στη γερμανική Hochtief.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τονίζει ακόμη ότι Εκκλησία και Κράτος είναι ένα, αλλά ζητά από τους Μητροπολίτες να γίνουν “Παπαφλέσσες” στην κρίση, ενώ ως πρώτη προτεραιότητα της Χρυσής Αυγής θέτει το μεταναστευτικό, λέγοντας ότι οι μετανάστες μπορούν να σταλούν στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ακόμη ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζει ως ψευτοδίλημμα το “ευρώ ή δραχμή”, ενώ συμφωνεί με την Αριστερά στην πρόταση για λογιστικό έλεγχο του χρέους.

Δείτε όλη την 25λεπτη συνέντευξη στο βίντεο.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου