Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η Μαγική μπάλα της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Ξέρετε την Lara excel wash ball,αυτή που μας προτείνει ανεπιφύλακτα (μιας και η ίδια την χρησημοποιεί στην μπουγάδα της!!!) να  βάζουμε στο πλυντήριο,  για να ξεβρωμίζουμε τα άπλυτα μας, χωρίς χρήση απορρυπαντικού.
Και δεν την χαρακτηρίζουμε εμείς ΜΑΓΙΚΗ (προτιμούμε λέξεις όπως ΑΠΑΤΗ, ΚΟΜΠΙΝΑ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των Καταναλωτών κ.α.), αλλά η εφημερίδα Πρωτο Θεμα στη στήλη "Κρυφή Κάμερα".
Βέβαια η Διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας του Καταναλωτή (κλικ), θα περιμένει κάποιοιους μήνες ώστε πρώτα να αποφανθούν τα Χημεία του Κράτους και άλλα ανώτατα επιστημονικά ιδρύματα, αυτό που δεκάδες χιλιάδες θύματα καταναλωτές διαπίστωσαν από το πρώτο πλύσιμο. Ότι είτε πλένεις με την  Μαγική μπάλα της Χατζηβασιλείου, είτε με σκέτο νερό, τα αποτελέσματα  (και η βρωμιά) είναι  ίδια.
Πιθανός όμως...
κάποιοι λαδωμένοι από τις Αρχές (και τους προστάτες μας)  καθυστερούν, για να μπορέσει ο επιχειρηματίας λαμόγιο να ξεπουλήσει. Ήδη κατέβασε τις τιμές.
Τρέξτε (κορόιδα) προλάβετε...

2 σχόλια:

  1. Ισχύει ρε παιδιά? Γιατί την έχει πάρει ένας φίλος μου (που του την έδωσε η μητέρα του γιατί είχε πάρει 2) και μου είπε ότι κάνει δουλειά! Και το παιδί είναι φοιτητής άρα άσχετος από νοικοκυρικά θέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή