Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ή ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ???

Όχι. δεν πρόκειται για νηφάλιες προσεγγίσεις ανθρωπιάς. Πρόκειται για προκλητικό κρεσέντο πολιτικής υποκρισίας. που επιχειρεί να συγκαλύψει και να στρογγυλέψει μια κορυφαία πολιτική εξαπάτηση.

Μιλάμε για όλους εκείνους, που επιμένουν να αναδεικνύουν την «ανθρώπινη» διάσταση στο ...κυβερνητικό "σανατόριο", υποβαθμίζοντας σκόπιμα και τη δολιότητα στη διαχείρισή της, αλλά και το τι πραγματικά σηματοδοτεί όλος αυτός ο χειρισμός.
Ας τους ξεβρακώσουμε.
Το ανθρώπινο πρόβλημα, αφορά στον άνθρωπο Σαμαρά. Στον Αντώνη της οικογένειάς του και του προσωπικού του περίγυρου, και ως τέτοιο είναι απόλυτα σεβαστό.
Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται όμως, να αφορά τον επίδοξο πρωθυπουργό της χώρας, και δεν νομιμοποιείται να αποκρύπτεται, ενώ η εκλογική αντιπαράθεση βρίσκεται στην κορύφωσή της.
Πολύ δε περισσότερο που το επιχείρημα της «μαχητικής και καθοριστικής εκπροσώπησης της χώρας στη σύνοδο κορυφής», αποτέλεσε κεντρικό πολιτικό επιχείρημα στην τακτική της Νέας Δημοκρατίας.
Ο άνθρωπος Αντώνης Σαμαράς, υπομένοντας το ανθρώπινο πρόβλημά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, συμπεριφέρθηκε ως πολιτικός διεκδικητής της εξουσίας και όχι ως άνθρωπος.
Δεν μπορεί λοιπόν να έχει την απαίτηση να κρίνεται ως άνθρωπος, τη στιγμή που εκ των πραγμάτων συμπεριφέρθηκε ως...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9226.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου