Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ για τοποθέτηση πινακίδας μέσα σε ιδιωτική έκταση.


Απίστευτο και όμως αληθινό… δημότης του Νοτίου Πηλίου καλείται να πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ για αυθαίρετη τοποθέτηση πινακίδας μέσα σε ιδιωτική έκταση…μετά από αυτοψία που έγινε και βεβαιώθηκε στην Πολεοδομνία.







ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αθηνά Τσιργή


Όπως καταγγέλλει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Δημήτριος Φώτου κάτοικος Νοτίου Πηλίου, είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του οικοπέδου στην περιοχή Λαμπινού, και αναγκάστηκε να προβεί στην τοποθέτηση της πινακίδας «Απαγορεύεται η τοποθέτηση παντός αντικειμένων ιδιωτική έκταση», διότι ...
αντιμετώπιζε συνεχώς προβλήματα από συνδημότες του, οι οποίοι συνήθιζαν να πετούν στο σημείο σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα με αποτέλεσμα να αναγκάζεται ο ίδιος να καθαρίζει το χώρο και να μεταφέρει τα απορρίμματα στα σκουπίδια.









Πριν προβεί στην τοποθέτηση την πινακίδας στο χώρο που σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα είχε μετατραπεί σε χωματερή, ο κ. Φώτου αναφέρει ότι είχε κάνει επανειλημμένες συστάσεις στους επιτήδειους συνδημότες του, οι οποίοι άφηναν στο σημείο σκουπίδια, ωστόσο αυτοί δεν έδειχναν να καταλαβαίνουν.









Ο κ. Δημήτριος Φώτου υποστηρίζει ότι πριν από ένα χρόνο τοποθέτησε την πινακίδα στο οικόπεδο του στη Λαμπινού και πριν από δύο εβδομάδες ειδοποιήθηκε και παρέλαβε ενημερωτικό έγγραφο από την Πολεοδομία Δήμου Βόλου ότι καλείται να πληρώσει το ποσό των 500 ευρώ για αυθαίρετη τοποθέτηση πινακίδας.









Με παράπονο μάλιστα ο κ. Φώτου σημειώνει «Τοποθέτησα την παραπάνω πινακίδα γιατί συνέχεια αναγκαζόμουν να μαζεύω σκουπίδια μέσα από την ιδιωτική μου έκταση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί ο Δήμος. Όλοι οι δρόμοι του Πηλίου είναι γεμάτοι από διαφημιστικές πινακίδες και τους πείραζει η δικιά μου που έτσι και αλλιώς την έχω μέσα σε ιδιωτική έκταση. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα όπου η παρανομία επικροτείται», αναφέρει ο κ. Φώτου.


















Αγανακτισμένος ο κ. Φώτου υπέβαλλε ένσταση στην Πολεοδομία του Δήμου Βόλου προκειμένου να μην πληρώσει το πρόστιμο των 500 ευρώ, και όπως δήλωσε θα ενημερωθεί από την Πολεοδομία για το αν θα γίνει δεκτή η ένσταση του.
Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου