Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Παράνομες οι συγκεντρώσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα!


Εκτύπωση E-mail



 Το Σύνταγμα της Ελλάδος, στο σχετικό άρθρο 11 «Περί Συναθροίσεων» είναι σαφές: «Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα». Οι Έλληνες όχι οι αλλοδαποί.

Τι είδαμε την Πέμπτη; Να συνέρχονται αλλοδαποί με άγριες διαθέσεις ενάντια σε ένα νόμιμο και εισαχθέν στη Βουλή κόμμα όπως της Χρυσής Αυγής και να ζητούν την κατάργησή του! Οι παράνομοι μαζεύονται και ζητούν την εξολόθρευση του νόμιμου. Ναι, το είδαμε και αυτό!

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν συνταγματικό δικαίωμα στο συναθροίζεσθαι, και ...σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και κάτι περίεργους "εκπροσώπους" όπως ο (πολύ «περίεργος») πρόεδρος της κοινότητος των Πακιστανών στην Ελλάδα, ονόματι  Ταβέντ Ασλάμ, ο οποίος εστράφη κατά του νομίμου ελληνικού πολιτικού κόμματος των "σκληρών" της Δεξιάς, που ευρίσκεται εις την βουλή των Ελλήνων, με την πολύ προσφάτως εκφρασθείσα βούληση του ελληνικού λαού.

Εν συνεχεία, ο Πακιστανός με θράσος χιλίων πιθήκων έκανε δηλώσεις στο «Βήμα», επιτιθέμενος κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια κατά της Χρυσής Αυγής: «θέλω, με αυτή την ευκαιρία να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Όταν χτυπάνε τους μετανάστες που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας»!

Εν ολίγοις η αστυνομία όφειλε να διαλύσει την παράνομη αυτή συγκέντρωση και να συλλάβει αμέσως –τουλάχιστον- τους μη Έλληνες, τον πρόεδρο των Πακιστανών, και τους αριστερούς διοργανωτάς της(αν υπήρχαν), «που είναι πάντα δίπλα στους Πακιστανούς»!(όπως οι ίδιοι ομολογούν)
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Πριν το αρθρο 11 υπάρχει και το άρθρο 5

    Άρθρο 5
    Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
    Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Απαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.

    πηγή :http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή