Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Απλά αστείοι…Οι ίδιοι που γέλασαν με την διαφήμιση με τον Πίου…θίχτηκαν από την Πα παχρήστου..

0g2reg24re5gre.jpg
Τελικά έχουν πολύ πλάκα όσοι το παίζουν αντιρατσιστές..Εδώ και 2 μήνες μας έχουν κατακλύσει με την διαφήμιση της WIND με τον Πιου το μαύρο πιστόλι..που από όπου κι αν την δεις είναι άκρως ρατσιστική και γελοιοποιεί ένα μετανάστη που πλένει τζάμια..Με αυτή την έννοια ρατσιστική είναι και η διαφήμιση της Wind με τον Πίου. Τι το κακό έχει ένας άγνωστος μαύρος ποδοσφαιριστής; Γιατί δεν έβαλαν έναν λευκό ξανθό γαλανομάτη…και γιατί τον γελοιοποιούν έτσι?
Μέχρι τώρα δεν ...

είχε βγάλει κανείς τους τσιμουδιά.
Οι άνθρωποι δεν παίζονται στην προπαγάνδα.

Προσπαθώ να βρω τον “ρατσισμό” στο αστείο της Παπαχρήστου… και δεν τα καταφέρνω. Τα “ντόπια” κουνούπια βλέπουν τους Έλληνες ως σπιτικό φαγητό και τα κουνούπια που έχουν τον δυτικό νείλο, βλέπουν τους Αφρικανούς ως σπιτικό φαγητό. Μιας και ο ιός του δυτικού νείλου εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Ουγκάντα. Απλό χιούμορ, έστω και… μαύρο (ελπίζω να μην θεωρείται ρατσιστική η έκφραση “μαύρο χιούμορ”). Πλέον βέβαια κυριαρχεί η thought police και έτσι δεν μπορείς να πεις τίποτα για τους ξένους (οι ξένοι όμως μπορούν να πουν ό,τι θέλουν για μας). Πάω στοίχημα ότι οι Αφρικανοί μόλις διαβάσουν το tweet της Παπαχρήστου θα γελάσουν και θα καταλάβουν ότι είναι απλό χιούμορ. Με αυτή την έννοια ρατσιστική είναι και η διαφήμιση της Wind με τον Πίου. Τι το κακό έχει ένας άγνωστος μαύρος ποδοσφαιριστής; Γιατί δεν έβαλαν έναν λευκό ξανθό γαλανομάτη…; Χαλαρώστε λιγάκι εσείς οι “ευαίσθητοι αντιρατσιστές” γιατί μερικοί γίνεστε χειρότεροι και από φασίστες…Στο τέλος ούτε ανέκδοτα δεν θα μας αφήνετε να λέμε,αν προηγουμένως δεν εχουν πάρει έγκριση από τον Λαζόπουλο.
Τέλος όσοι κατακρίνεται την Παπαχρήστου για πέστε μου τι έχετε προσφέρει έστω και μια φορά στη ζωή σας για την Ελλάδα.Εκτός από το να ζητάτε συνέχεια και να είστε πατριώτες μόνο όταν σας πονάει η τσέπη,που και σε τι έχετε δοξάσει την Ελλάδα όπως έχει κάνει άπειρες φορές αυτή η κοπέλα.
Αλλά τι ρωτάω τώρα?
Όπως έχει δείξει η ιστορία από το 1920 και μετά….πάνω από όλα….ακόμα και πάνω από την ίδια σας την πατρίδα…βάζατε πάντα την ξενόφερτη ιδεολογία σας.
Jack the ripper
http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_3996.html

1 σχόλιο:

  1. Η Ρεπούση καταδίκασε την Παπαχρήστου!
    Και μετά περιμένετε αυτή η χώρα να σωθεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή