Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μην ενοχλείτε στο κατακαλόκαιρο την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Σκοπέλου...


Ο κόσμος να χαλάει (η να διψάει) η ΔΕΥΑ  Σκοπέλου δεν εργάζεται Παρασκευο-Σαββατοκύριακο. Εδώ και τρεις μέρες (Παρασκευή) σημειώθηκε σημαντική διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος της Γλώσσας Σκοπέλου,  να υδροδοτείται από μερικώς ως καθόλου!
Τεράστιες ποσότητες πολύτιμου νερού χάθηκαν, αλλά  οι υπεύθυνοι της Δημοτικής επιχείρησης δεν ίδρωσε το αυτί τους, σε αντίθεση με τους ντόπιους και τους παραθεριστές που μετά την θάλασσα έκαναν dry cleaning ,  η αγόραζαν εμφιαλωμένο νερό για να λουσθούν.
Τις κατάρες που έριξαν, ειδικά οι εποχικοί κάτοικοι του νησιού που πληρώνουν τα ...
πάγια της Ύδρευσης ολόκληρο χρόνο ( συν χαράτσι για το Βιολογικό καθαρισμό, άσχετα αν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί), και τις δυο βδομάδες που επισκέπτονται το σπίτι τους το καλοκαίρι, πάντα σημειώνεται βλάβη.
Όσο για την καθυστερημένη αντιμετώπιση των βλαβών από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις της Σκοπέλου,υπάρχει, λένε οι ντόπιοι, λογική εξήγηση.
Αρκετά μέλη των οργανισμών έχουν να φροντίσουν και τις δικές τους τουριστικές επιχειρήσεις.
 Δεν μπορούν να ασχολούνται (κατα προτεραιότητα) με την Υπηρεσία επειδή τους πληρώνει το μισθό τους.
Να μην ήμαστε και πλεονέκτες .
Σωστά?
Ασφαλώς . Όλα είναι λογικά στο νησί του παραλόγου.
'Ισως όμως  φταίει το νερό...

1 σχόλιο:

  1. Εισαι ανημερωτος αγαπητε, σε τραγικο σημειο.Ρωτα να δεις αν δουλευε η ΔΕΥΑΣ το τριημερο και μετα κρινε.Οσο το αν πληρωνονται,ρωτα παλι.Αν τους χρωσταει κατι μηνες,η αν πληρωνονται κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή