Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αλβανός μαχαίρωσε όλη την οικογένεια επειδή του έκαναν παρατήρηση !!


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία σε ολόκληρη τη Μαγνησία για να εντοπίσει έναν Αλβανό μαχαιροβγάλτη που κόντεψε να στείλει στον τάφο μια ολόκληρη οικογένεια, επειδή του έκαναν παρατήρηση για το θόρυβο που έκανε το μηχανάκι του.
Ο αγνώστων  στοιχείων αλλοδαπός περνούσε ξανά και ξανά έξω από το σπίτι της οικογένειας όπου γινόταν γλέντι για τη γιορτή του 60χρονου πατέρα. Ο 60χρονος οικογενειάρχης του παρακάλεσε να μην ξαναπεράσει με το μηχανάκι του και ο αλλοδαπός έδειξε να συμμορφώνεται.
Όμως, λίγη... ώρα αργότερα επέστρεψε μαζί με έναν 34χρονο ομοεθνή του κι αυτή τη φορά κρατούσε μαχαίρι.
Ο Αλβανός άρχισε να βρίζει τον 60χρονο οικογενειάρχη και, πάνω στον καυγά, τον χτύπησε με το μαχαίρι στην κοιλιά. Η 33χρονη κόρη του έτρεξε να εμποδίσει τον δράστη να ξαναχτυπήσει τον πατέρα της, αλλά εκείνος έστρεψε το μαχαίρι εναντίον της και την τραυμάτισε και αυτήν στην κοιλιά. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και στον 34χρονο αδελφό της, που όμως κατάφερε να τον αφοπλίσει αφού πρώτα τραυματίστηκε και αυτός ελαφρά.
Οι δυο αλλοδαποί το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν, αλλά ο 34χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Μια και δεν πήρε μέρος στη συμπλοκή, αλλά απλώς συνόδευε τον φίλο του, δεν κατηγορήθηκε για συνέργεια. Ο δράστης, όμως, κατάφερε να παραμείνει ασύλληπτος και αναζητείται. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου