Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ


Υπήρξαν τα γνωστά mails των εξυπνάκηδων που έμαθαν πάντα να είναι ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλεύρι (γι αυτό και στο τέλος θα καταλήξουν στην κοιλιά της κότας μαζί με τα πίτουρα).
Σε όλους αυτούς τους πολιτικούς τενεκέδες λοιπόν έχουμε να πούμε τα εξής. Και τα λέμε ξεκάθαρα, απερίφραστα, και όπως πάντα χωρίς να μασάμε τα λόγια μας, και φυσικά αρνούμενοι να προσκυνήσουμε τους κάθε λογής προσκυνημένους.
1.Τη Βούλα Παπαχρήστου, την αντιμετωπίσαμε από... την πρώτη στιγμή ως Ελληνίδα αθλήτρια. Kαι την ώρα ο αθλητής δίνει μια μάχη ζωής, αξιοπρέπειας και τιμής με τα χρώματα της πατρίδας του, είναι και παραμένει Έλληνας αθλητής, που στην προσωπική του ζωή δικαιούται να έχει τις δικές του πολιτικές απόψεις και αντιλήψεις. Εκεί θα τον κρίνουμε για την προσωπικότητά του. Στην προσωπική και εθνική του μάχη θα τον στηρίξουμε ως Έλληνα αθλητή...


Αυτό κάνουν όλοι οι λαοί σε όλους τους αθλητές του κόσμου, χωρίς να ζητάνε ποτέ πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για τους αγωνιζόμενους.

2.Τη Βούλα Παπαχρήστου, εάν και εφ όσον - πέρα και ανεξάρτητα από την αναπαραγωγή μιας πασίγνωστης βλακείας στο twitter - είναι φορέας ακροδεξιών ή νεοναζιστικών αντιλήψεων, θα την κρίνουμε γι αυτές με τη δέουσα αυστηρότητα, ως άτομο και όχι ως αθλήτρια την ώρα της μάχης για τα χρώματα της Ελλάδας.
3.Επιμένουμε και θα το φωνάζουμε ότι η Βούλα Παπαχρήστου, εκδιώχθηκε από την εθνική Ολυμπιακή ομάδα, γιατί είναι Ελληνίδα, και οι δωσίλογοι του εθνομηδενισμού, απλά αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε, για να χτυπήσουν στο πρόσωπο της Βούλας, κάθε Ελληνική φωνή.

Το επικίνδυνο δηλητήριο, δεν είναι το ανόητο σχόλιο μιας νεαρής αθλήτριας στο twitter. 
Το επικίνδυνο δηλητήριο είναι το φίδι του εθνομηδενισμού που φωλιάζει με την ανοχή όλων μας μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
4.Θεωρούμε, άκρως ατιμωτική και απόλυτα ανθελληνική τη στάση όλων εκείνων που...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>>
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8473.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου