Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Κλήση για παράνομη στάθμευση μόνο σε 'Ελληνες στη Σκόπελο

  
http://www.crime.gr
Υπερβάλοντα ζήλο δείχνουν οι Λιμενικές και Αστυνομικές Αρχές Σκοπέλου στη παράνομη στάθμευση, τώρα που το νησί έχει πλημμυρίσει με αυτοκίνητα και οι χώροι νόμιμης στάθμευσης είναι ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι.

Μόνο που τα όργανα της τάξης εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα μόνο στα οχήματα με ελληνικές πινακίδες, ακόμα κι αν οι οδηγοί τους παραβιάζουν τον ΚΟΚ για λίγα λεπτά της ώρας για να βγάλουν εισιτήρια.
Όπως...
καταγγέλλει λοιπόν Έλληνας παραθεριστής, οι Αρχές του νησιού προκλητικά  αφήνουν ανενόχλητα τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, γιατί η πρωτόγονη υποδομή τους (των Αρχών) δεν τους δίνει την δυνατότητα να εισπράξουν (ομολογία των ίδιων).
Οι ξένοι, ειδικά Άγγλοι και Γερμανοί και μάλιστα αρκετοί που μένουν μόνιμα στο νησί, έχουν πάρει χαμπάρι την.. ασυλία που απολαμβάνουν και όχι απλώς δεν ασφαλίζουν τα οχήματά τους, αλλά τα παρατούν όπου τους βολεύει θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το εν φωτό τζιπ, που ενώ έχει παρκάρει πάνω στον κεντρικό δρόμο και μάλιστα μπροστά από το σήμα, κανένας αστυνομικός  δεν θεώρησε λογικό να του κάνει τουλάχιστον σύσταση. Μόνο αγανακτισμένοι διερχόμενοι οδηγοί εξεφρασαν τον θυμό τους γράφοντας στο σκονισμένο πίσω τζάμι.
Αστυνομική δουλοπρέπεια ή ρατσισμός προς τους Έλληνες οδηγούς?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου