Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Eπαιξαν ξύλο ο Ακης και ξαδερφός τους Ζηγρας ..μέσα στη φυκακή


Οι δύο πρωταγωνιστές στου σκανδάλου των εξοπλισμών, Άκης Τσοχατζόπουλος και Νίκος Ζήγρας, τα δύο αγαπημένα ξαδέλφια που είναι προφυλακισμένα, τον τελευταίο καιρό μαλώνουν συνεχώς παρουσία των άλλων κρατουμένων.


Την περασμένη εβδομάδα ο Ζήνγρας το παραχόντρυνε με αποτέλεσμα οι δύο εξάδελφοι να έρθουν στα χέρια. Αντάλλαξαν δύο... τρείς γροθιές μέχρι να τους χωρίσουν οι συγκρατούμενοί τους, με πρωταγωνιστή τον κ. Μάκη Ψωμιάδη.

Ο Ζήγρας φώναζε στον Άκη, πάρ' τα όλα πάνω σου να γλιτώσουμε και να βγούμε από τη φυλακή, εξαιτίας σου είμαστε όλοι προφυλακισμένοι.
Πρώτος όρμησε στον Άκη, που αρνείτο να «τα πάρει όλα πάνω του», ο Ζήγρας και ο Άκης ανταπόδωσε τις γροθιές.

Την πυγμαχία των δύο εξαδέλφων παρακολούθησαν έκπληκτοι οι συγκρατούμενοί τους και παρέα τους, Μάκης Ψωμιάδης, Κώστας Γιαννίκος, Γιώργος Σαχπατζίδης, Αστέριος Οικονομίδης, ο πρώην πρύτανης της Παντείου Δημήτρης Κώνστας και ο καθηγητής της Παντειου Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος, οι οποίοι φυλακίστηκαν πρόσφατα για το προ δεκαετίας σκάνδαλο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Όταν τους χώρισαν, ο Ζήγρας απειλούσε τον Τσοχατζόπουλο ότι αν δεν αναλάβει αυτός τις ευθύνες θα αναγκαστεί να μιλήσει. Και ο Άκης του απαντούσε μονολεκτικά «είσαι αχάριστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου