Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τελικά πόσο αξιόπιστη Ναυτιλιακή εταιρία είναι η NEL Lines?

Πολλοί αναγνώστες  συμφώνησαν στην "επικριτική"ανάρτησή μας

Εμπαίζει τους άνεργους η NEL LINES?

Προς επίρρωση μας έστειλαν  το δελτίο τύπου της ΝΕΛ ακολουθεί) που ποζάρει στην αρχική σελίδα του site.Επίσης μας πληροφόρησαν ότι η πολυ διαφημισμένη ανακοίνωση έναρξης δρομολογίου Αγ. Κωνσταντίνος -Σποράδες με το "Παναγία Πάρου" από της 7 Ιουλίου, είναι μούφα. 

Σύμφωνα με τα πρακτορεία, το πλοίο ακόμα δεν έχει περάσει... ¨ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ"!!!Τι να πούμε άλλο...εκτός του ότι με τόσο  "αξιόπιστες" εταιρίες  έχουμε ανάλογη τουριστική ...κρίση. 

Διαβάστε το δελτίο τύπου για τους ανέργους της NEL....

Έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ

H NEL LINES, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει πλέον και τη χώρα μας, με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΑΕΔ να γίνει κοινωνός στην εκστρατεία των Ειδικών Τιμών.
Έτσι, από 1 Φεβρουαρίου 2012, η NEL LINES που δραστηριοποιείται στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών από Πειραιά, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Καβάλα προς περισσότερους από 40 προορισμούς στο Αιγαίο, συμμετέχει πλέον στην εκστρατεία για την προσπάθεια μείωσης των επιπτώσεων της ανεργίας προσφέροντας 50% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της NEL LINES στο 210 4115015.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η NEL LINES στέκεται πλέον αρωγός δίπλα και στους ανέργους χαράζοντας γραμμή πλεύσης ανθρωπιάς και φέρνοντας όλους τους Έλληνες πιο κοντά!


Γραφείο Τύπου NEL Lines

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου