Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ο νέος Μεσαίωνας των Κουβέληδων, των pitsirikwn και του κάθε κομπλεξομαλάκα πρώην Κνίτη

http://amantomatimou.wordpress.com

Όποιος πιστεύει οτι η αθλήτρια Παπαχρήστου κόπηκε από τους ΟΑ λόγω του τουίτ είναι αφελής. Είχε στοχοποιηθεί πολύ πριν λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων. Από μια συγκεκριμένη ομάδα αργόσχολων που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να παρακολουθεί κάθε “μη συμμορφούμενο προς τας υποδείξεις” πολίτη.
Η Παπαχρήστου ήταν μια από αυτούς. Και με την κωμική αφορμή του “αστείου” ξεκίνησε η προπαγάνδα.
Και το πράγμα απογειώθηκε μέσα σε ένα άνευ προηγουμένου λαϊκίστικο παραλήρημα. Η ΔΗΜΑΡ και οι pitsirikoi κήρυξαν τον ανένδοτο κατά του ανέκδοτου. 
Κάπως έτσι...
φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται κάποιος πιστοποιητικό από τον Χατζησωκράτη και έγκριση από τους pitsirikous για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς.
Όλη η κοινωνία παρακολουθεί αυτή τη μειοψηφία των φασισταριών να αλωνίζει. Τα τάγματα ασφαλείας ξαναζούν. Αυτή τη φορά στο διαδίκτυο.


- Ποιά είναι τα άτομα αυτά;
Πρόκειται κυρίως για πρώην κνίτες οι οποίοι, όταν αντιλήφθηκαν οτι πέρασαν τη μισή και βάλε ζωή τους πιστεύοντας σε μια μεγαλοπρεπή παπαριά, πρώτα έπεσαν σε βαθιά μελαγχολία και στη συνέχεια θύμωσαν. Θύμωσαν πολύ. Κατά βάθος με τον εαυτό τους, αλλά κυρίως με όλους γύρω τους. Με όλη την κοινωνία.

Ντρέπονται τόσο για τον εαυτό τους που προσπαθούν να ξεριζώσουν τον Κνίτη από μέσα τους προσποιούμενοι, άλλες φορές τον “προοδευτικό”, άλλες φορές τον “αναρχικό”. Και επειδή αυτό είναι αδύνατον στρέφονται εναντίον όποιου έχει διαφορετική άποψη. Με λύσσα.

Όπως και να μεταμφιεστούν, κατά βάθος παραμένουν και θα παραμείνουν μια ζωή χτυπημένοι από το Σύνδρομο Επίκτητης Κνίτικης Μαλακίας.
Το οποίο είναι σαν την ηρωίνη. Μπορεί κάποτε να (πιστέψεις πως θα) αποτοξινωθείς, όμως η ζημιά στα εγκεφαλικά κύτταρα είναι ανεπανόρθωτη.
Χθες το πρωί η Παπαχρήστου έκλεισε το λογαριασμό της στο τουίτερ. Η αστυνομία σκέψης των διάφορων φασιστοειδών πανηγύριζε διότι πίστεψε οτι ήταν δικό της έργο. Δυστυχώς, ο λογαριασμός ξανάνοιξε λίγο αργότερα.
 - Πώς όμως μια τέτοια κομπλεξική μειοψηφία έφτασε να επιβάλλεται;
Υπό την ανοχή μιας κοινωνίας που είναι ακόμα αποχαυνωμένη και πωρωμένη από δεκαετίες αδιάκοπης μάσας, διαφθοράς και σαπίλας που πλέον έχει φτάσει βαθιά στο μεδούλι της. Η μούχλα στον εκγέφαλο είναι εμφανής. Η κοινωνία χασκογελάει με τον Πίου και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα για το ανέκδοτο της Παπαχρήστου. Σε μια κοινωνία μέσα στα σκατά, είναι φυσικό να επιπλέουν οι φελοί. Κάπως έτσι ο ανεκδιήγητος Κουβέλης έφτασε στην κυβέρνηση. Κάπως έτσι ο Ψαριανός έγινε βουλευτής και κάπως έτσι η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή.
 - Και το “επίσημο” κράτος;
Δεν προκαλεί καμμια έκπληξη η αντίδραση της πολιτείας. Υπάρχει δηλαδή κανείς με ίχνος σοβαρότητας;
Ποιός να αντιδράσει δηλαδή; Ο Ισίδωρος της Ντόρας με το εκατομμύριο; Ο υπάλληλος της Γιάννας, Σπύρος Καπράλος; Ή μήπως ο Ιωαννίδης; (καλά αυτός ασχολείται μόνο με το πως θα (ξανα)σβήσει τα χρέη του Άρη και του Ηρακλή, για να εξασφαλίσει τα ψηφαλάκια).

- Το ρεζουμέ
Τελικά το (και πολύ ουάου!!) ρεζουμέ είναι οτι ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος και οι “pitsirikοi” του διαδικτύου έχουν ταυτόσημες, politically correct απόψεις.
Παράλογο;
Για κούνα λίγο το κεφαλάκι σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου