Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Β.Σποράδες: Ο "Λεοντόκαρδος" στη ρότα του...Λάτση



 http://www.crime.gr 
ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΞΗ ΘΑΛΑΜΗΓΏΝ.
Στη ρότα που χάραξε ο Λάτσης φουντάροντας ανοιχτά από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς παραλίες της Σκοπέλου Μηλιά και Καστάνη (όπου γυρίστηκαν σκηνές από την ταινία ΜΑΜΑ ΜΙΑ), ακολούθησε σήμερα ένας ολόκληρος στόλος από Υπερ-πολυτελείς θαλαμηγούς. Νωρίς το πρωί τα 5 MEGA -YACHT όπως χαρακτηρίζονται, αγκυροβόλησαν στα καταγάλανα νερά του γραφικού νησιού όπου ο συνδυασμός με το καταπράσινο από πεύκα τοπίο , το κάνει ακαταμάχητο.Τα ...
κλασσικά υπερβολικά μέτρα ασφαλείας,( για τέτοιο φιλήσυχο περιβάλλον) ,έλαβαν μέρος ,και μόνο δυνατοί τηλεφακοί (σαν του crime.gr) μπόρεσαν να καταγράψουν με λεπτομέρειες τα πανέμορφα-πανάκριβα σκάφη.

Το Lionheart (Λεοντόκαρδος) ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία Φίλιπ Γκριν,  ενώ τα υπόλοιπα που σίγουρα ανήκουν σε Μεγιστάνες είναι δηλωμένα σαν Charters (γνωστή τακτική των επωνύμων βαθύπλουτων) που τους βοηθά (εν μέρει) να περνούν απαρατήρητοι, όσο και να δικαιολογούν τα εξόδα τους στην εφορία.
Ο Λεοντόκαρδος έχει μήκος 200 πόδια και έχει κατασκευαστεί από την ιταλική εταιρεία Benetti και πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στο Μονακό.
Η αξία του ανέρχεται στα 37.5 εκατομμύρια δολλάρια.
Klik για περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου